Tykker

Hvordan til At Håndtere Angst Symptomer Mere Effektivt

Hvis du er en af de millioner af mennesker, der lider af angst, ved du hvor svært det kan være at simulere en normal tilværelse, når man lever i konstant frygt. Aldrig at vide, hvornår en angst angreb vil opstå, kan holde du låst op i dit hus og elendige. Holde læsning for nyttige råd om, hvordan til at håndtere angst.

Træk vejret roligt. Når du begynder at føle angst, så prøv at koncentrere dig om at trække vejret rigtigt. Inhalerer gennem dine næsebor, i cirka to sekunder, og derefter udånder gennem læber skiltes for fire sekunder. Fortsætte med denne rutine til et helt minut. Når din vejrtrækning bliver tilbage til det normale, ved at følge det op med et par minutter af beroligende, positiv selv-snak.

At holde styr på, eller fjerne dit forbrug af koffein, nikotin og andre stimulanser. Disse stoffer øger din puls og kan gøre du føler dig mere nervøs og ængstelig, end du allerede gør. Hvis du ikke kan gøre det gennem dagen uden flere kopper af java, se på årsagerne til, hvorfor og finde måder at gøre din dag mindre hektisk.

Aldrig undlader at overveje de fantastiske ting, du har i gang. Skriv dem ned hver dag, før de går i seng og når du vågner op for at begynde dagen. De positive tanker, vil hjælpe med at holde de negative tanker ud af dit sind, der skal afbøde nogle af de negative følelser, der fodrer din angst.

Arbejdspladsen angst kan ofte reduceres eller elimineres ved at tage en enkel gang. Som frister tilgang og arbejdsgivere bunke på mere arbejde, glemmer mange mennesker, beføjelse at tage en kort pause. Gå udenfor og gå rundt i bygningen giver dig en chance for at genopfriske dit sind og krop.

Ikke flasken i alle de problemer, snakke med nogen! Bare aftapning dine følelser inde, vil forværre din angst. At slippe dine følelser virkelig kan reducere din angst og gøre dig føle sig meget bedre.

Hvis din angst er så dårlig, at du har en hård tid på at sove, bør du justere dine natlige ritual i overensstemmelse hermed. Undgå at se ting som horror-film, og action-film, der skaber negative følelser, der fortsætter, når du går i seng. Prøv at se mere afslappende programmering eller lytter til musik, før du hovedet i seng.

Aldrig sidde i lange perioder i løbet af dagen. Når du sidder på arbejde, tag en kort øvelse pauser. Stå op hver så ofte. Når du er omkring huset, begrænse den tid, du tilbringer foran TV ‘ et og tage en rask gåtur. Ja, du er nødt til at sidde og slappe af til tider; men, for meget af dette kan være et direkte link til stigende angst.

At acceptere usikkerhed, der vil hjælpe dig med at undgå angst. At bekymre sig om, hvad der kunne gå galt, vil ikke gøre livet mere behageligt, og det vil alvorligt ophøje din angst og stress. Dette kan forhindre dig fra at nyde de gode ting i øjeblikket foregår. Du er nødt til at tage usikkerhed og indse, at en øjeblikkelig løsning til enhver situation i livet ikke findes.

At lære at leve med og kontrol angst kan virkelig hjælpe dig til at leve et lykkeligere liv. Opholder sig fast i grebet at angst kan holde over, at du er en sætning, ingen fortjener. Forhåbentlig denne artikel har givet dig nogle råd, du kan udnyttes til at lindre symptomerne på din angst.