Slap Af

Hvad Du Bør Vide Om Aktiemarkedet Investere

Investering kan nogle gange virke som en hård ting at gøre. En masse mennesker ønsker at se deres penge vokse, men de er ikke sikker på hvor du skal starte. Aktiemarkedet er et godt sted at investere dine penge, så hvis du ønsker at lære mere om, hvordan du kan tjene en rimelig indkomst gennem aktiemarkedet, så er denne artikel for dig.

Må ikke se på investere i aktiemarkedet som en hobby. Det er noget, der har en masse af risiko involveret, og det skal tages meget alvorligt. Hvis du ikke har nok tid, indsats og tålmodighed til at tage det alvorligt, så skal du ikke få dig selv involveret i det.

Når man overvejer en bestemt virksomhed, tænk hvis du ville gerne eje det hele selskab. De virksomheder, der har det bedste ry, og de fleste ledighed for så vidt som at købe deres produkter eller tjenester der er mest tilbøjelige til at gøre godt i aktiemarkedet. Holde dette i tankerne, når udvælgelsen af aktier.

Når du vælger udbytte aktier som en lille investor, mange mennesker undlader at vælge klogt og rigtigt. De kan positionere sig i kun small-cap aktier, der giver et godt udbytte. Dette er fordi de ikke føler, at de har penge nok til at købe blue-chip aktier. Men at købe tre aktier i en blue-chip aktier til 7,5 procent udbytte er bedre end at have 100 aktier i en small-cap lager for den samme mængde penge på 6,5 procent udbytte.

Det er altid en god idé at tale med en finansiel rådgiver, hvorvidt eller ej du planlægger at gøre din egen handel. En høj kvalitet, rådgiver vil gøre mere end at fortælle dig, hvilke bestande til at vælge. De vil sidde med dig og afgøre, din risikovillighed, din tidshorisont og din specifikke finansielle mål. Så de to af jer vil oprette en tilpasset plan, der er baseret på alt dette.

Husk, at aktiemarkedet er kommet fra hver eneste crash det nogensinde har haft. Ved at investere med regelmæssighed, skal du købe billigt og kan sælge dyrt for en enkel, men god strategi. Bear markeder kan ikke være sjovt, men de er købe muligheder. Hvis markedet falder mere end en femtedel, re-balancere din portefølje for at flytte flere penge ind i det. Hvis det falder med mere end halvdelen, sætte alt i det, du kan drage fordel af den uundgåelige rebound.

Tjek din portefølje regelmæssigt for vindere og tabere. Vand vinderne med reinvestering og luge ud i de tabere ved at trække dem. Hvis du indløser din indtjening fra vinderne og ignorere ukrudt, ukrudt vil vokse og til sidst blive det eneste, du har tilbage i din portefølje. Alle penge, der ikke er nødvendige for fem år bør være i din portefølje.

Når du foretager antagelser med hensyn til sagkyndig vurdering, være så konservativ, som du kan. Lager investorer typisk har en unik vane at male moderne begivenheder ind i deres billede af fremtiden. Hvis markederne er godt, og fremtiden ser lys hele vejen rundt, selv om nedgangstider og volatilitet er forpligtet til at forekomme. Ligeledes, i løbet af en nedtur, hele fremtiden ser dunkle og mørke med turnaround, selv om dette ikke er sandsynligt.

Lær, hvordan til at afbalancere risici og belønninger. Jo mere vellykket investorer tilbringe en masse tid på at studere markedet, tendenser og aktuelle nyheder om økonomi. De må ikke gamble, og de vil sætte deres penge i en ETF, lager, eller investeringsforening efter nogle omhyggelig analyse. Dette hjælper med at holde balancen på et opsving, selv når de tager et hit.

Hvis din investering mål er college eller videregående uddannelse udgifter, så en Roth IRA tilbyder et godt udvalg. Post-gymnasial uddannelse, omkostninger for dig selv, din ægtefælle og selv i din nærmeste familie og børn, kan blive betalt gennem en Roth IRA. Dette kan være gjort uden afgifter og tidlig tilbagetrækning sanktioner. Aktiemarkedet kan sørge for at de penge du sparer til college ophold foran stigningen i college omkostninger.

Hvis du har planer om at arbejde ud over en typisk pensionsalder i midten af tresserne, overveje en Roth IRA. Denne investering køretøjet leveres med ingen obligatoriske distribution alder, i modsætning til andre bestand investeringsmuligheder. Dette betyder, at du kan læne dig tilbage og se din portefølje vokse endnu mere, før du tappe det for leveomkostninger. Dette kan betyde et længere, bedre pension, eller flere arv til eders efterkommere.

Vær på vagt over for høj-risiko investeringer. Hvis du har planer om at gøre disse former for investeringer, sørg for, at du kun bruger kapital, som du kan råd til at tabe. Dette er normalt omkring 10% af din monetære aktiver. Omkring fem procent er sikrere. Beregnede risici, der kan være godt, især når markedet er på rebound gør at mange værdifulde lagre under priser.

Ved hjælp af et begrænset strategi er ofte en god idé. Prøv at kigge for de bestande, som andre synes at ignorere. Søg efter værdi i selskaber, der er under værdsat. Hvis alle andre ønsker at købe et lager, prisen kan være for høj. Det skærer i den potentielle fortjeneste. Der er skjulte guld, der venter i rækken af stærke selskaber, der flyver under radaren for de fleste investorer.

Du bør nu have en bedre idé om, hvad aktiemarkedet handler om, og hvad du skal gøre for at forberede dig, så du kan investere. Holde i tankerne, at dele oplysninger med vennerne kan hjælpe. Sørg for, at du deltager i en samtale med dine venner, samt at undervise dem i, hvad du kender, så du har en bedre forståelse af aktiemarkedet som helhed. Når du forstår, hvordan noget virker, du ved, hvordan at være god til det. Gør dette, og den succes bør følges.