Sex Artikler

Nogle Auto Reparation Tips Til At Holde Dig Bilkørsel.

Som en bilejer, du ved, hvor frustrerende bil problemer kan være. Du er enten nødt til at bruge en masse tid på at forsøge at løse dine problemer selv, eller du er nødt til at beskæftige sig med besværet med at tage din bil til en mekaniker. Hverken måde er særligt behageligt, men at læse denne artikel vil gøre oplevelsen bedre for dig.

Gør dig bekendt med instrumentbrættet i din bil. Dit dashboard skal vise fem forskellige slags advarsel, herunder den check engine lyset, olie tryk advarsel, en generator, advarsel, en temperatur advarsel og en bremse advarsel. Lær at genkende disse forskellige lys, så du nemt kan identificere, hvad der kræver din opmærksomhed.

En nødsituation kit er et must for din bil. Du burde samle et kit bestående af dækskift værktøjer, batteri, oplader og en gas kan. Tæpper kan være tilføjet, og nogle batterier og en lommelygte med, hvis du har problemer med din bil på natten.

Sørg for, at olie i bilen er ændret omkring hver 3.000 km. At vente længere på et olieskift kan resultere i at skidt og snavs, begroning din olie, og at der kan skade din motor. Hvis du bruger syntetisk olie i din bil, skal du kun behøver at skifte filter hver anden olieskift.

Holde din bil ren for at forhindre rust. Selv om alle biler rust på et tidspunkt, det er muligt at udskyde dette sker ved vask fra salt og kemikalier med det samme. Sørg for, at du regelmæssigt voks din bil, så du beskytte malingen.

Du har brug for dine registreringer, der er tilgængelige på alle tidspunkter. Holde disse registreringer, i handskerummet i tilfælde af at du vil foretage et nødopkald stop på din mekaniker butik. Auto reparation fagfolk vil sandsynligvis ønsker at se disse registreringer. De registreringer, der kan hjælpe dem med at finde ud af problemet.

Hvis din bil ser ud til at være lækkende væsker, skal du starte med udskiftning af pakninger og tætninger. Det mest almindelige område for lækager er, hvor forskellige dele sammen. Kan du ikke brug for en dyr reparation, hvis lækagen stammer fra en af disse let udskiftelige områder. Hvis lækagen fortsætter efter udskiftning, kan du have en mere omfattende lækage.

Sørg for, at du får et signeret eksemplar af estimatet for reparationer. Du skal også sørge for, at kontrakten indeholder en klausul om, at butikken skal kontakte dig, inden overskridelse af den samlede på skøn. Dette vil beskytte dig fra at få en overraskelse, når regningen arbejde er afsluttet.

Sørg for, at den mekaniker, du ansætter, er ordentligt uddannede. Hvis din mekaniker samtaler i forvirrende vilkår, eller fortæller du ikke at bekymre sig om detaljerne, så kan det være tid til at finde en, som du har tillid til.` Du skal føle, at du kan stole på dem, så frygt ikke at se nogen steder.

Fastsættelse af en forlygte eller baglygte ved dig selv, er meget let. Det er nemmere i nogle biler end andre, men at gøre det selv er meget billigere end at leje en mekaniker. Se, hvis nogen du kender, kan fortælle dig, hvordan det gøres.

Der er ingen standard garanti på reparationer. Sørg for, at du er klar over, hvad garantien dækker, og at du har det skriftligt. Garantier kan der være begrænsninger, såsom selvrisikoen, kørte kilometer, tidspunkt, virksomheder bemyndiget til at udføre garantiarbejde eller de specielle trin, der er nødvendige for at få godtgørelse. Ved din garanti rettigheder.

Arbejds-rate skal være indsendt i dit værksted. Hvis ikke, så spørg. Også spørge, om prisen for en reparation, herunder dele. Stille spørgsmål, indtil du er sikker på, at du har klare svar. Det er afgørende, at du forstår præcis, hvor du vil blive faktureret for reparationer. Butikker også ofte give dig anslåede udgifter til reparation og gange. Nogle mindre reparationer kan endda være en alle dag job.

Sammenlign priser blandt din lokale auto krop reparation butikker, før du beslutter dig for, som om at vælge. Selv om arbejdskraft afgifter er temmelig ensartet, mængden af tid, at hver butik mener, reparation kunne tage kan variere, samt hvad de vil opkræve dig for de dele. Sørg for at shoppe rundt, så du får den bedst mulige aftale.

Holde din autoværksteder visitkort i din bil på alle tidspunkter. Du ved aldrig, når noget kan gå galt med din bil. Du ønsker, at din favorit auto shop telefonnummer handy, men, når det gør. En anden mulighed er at programmere alle deres kontaktoplysninger på din telefon.

Må ikke ignorere usædvanlige lyde, du hører, når du kører. Clunks, skratter, klik og pings er normalt forårsaget af løse dele. Tage din bil til en troværdig mekaniker og beskrive den støj som bedste, som du kan. Din mekaniker vil nok udskifte eller justere de dele, der var årsag til støjen.

Hvis du ønsker at forlænge din bils levetid, ikke accelerere for hurtigt umiddelbart efter starter det op. Især i koldt vejr, racing motoren på din bil vil resultere i at den forværrede mere hurtigt og bidrage til en accelereret slid og ælde. Snarere, accelerere langsomt, når du begynder at køre.

Tal det ud med den service tekniker. Han eller hun kan vide, hvad de laver, men de kan ikke i tilstrækkelig grad at kommunikere med dig om, hvad der foregår. Derfor, skal du ikke være bange for at spørge, hvad de fortæller dig så, at du både er på samme side. Kommunikere dine behov klart, så de ved, hvad du forventer, så godt.

Bilen kan blive repareret mere let med den rigtige mængde af viden. De oplysninger, du har lige læst, virkelig kan forbedre din auto reparation oplevelser. Du vil ikke blive skuffet.