Sår Penis

Den Nye IPad Teknologi – Vælger, Hvad der Er det Rigtige For Dig

iPad ‘ en er skrøbelige, forbløffende lidt gadgets. De giver sådanne ekstraordinære nytte i en lille, let ramme. Hvordan kan man gøre deres iPad så nyttige som muligt? Godt, denne artikel er et godt sted at starte, da de gode råd nedenfor, er virkelig nogle af de bedste tilbud, så læs videre for at lære mere.

Hvis det overhovedet er muligt, bruge Wi-Fi til at forbinde din iPad til Internettet i stedet for 3G. Ved hjælp af 3G løbende, du kan forvente at få omkring 9 timers batterilevetid. Med Wi-Fi, kan du nyde din iPad endnu længere, før der er behov for en afgift. Hvis du ikke har brug for at oprette forbindelse til Internettet, skal du deaktivere dem begge.

Der er en funktion, du kan bruge på din telefon, der vil slette alle data på telefonen, hvis en person input den rigtige passcode. Mens dette kan synes som en god idé, at være forsigtig. Du kan sætte den forkerte adgangskode, dig selv og ender med at miste alle dine oplysninger.

Mange iPad-spil og apps er en funktion, der giver dig besked, når en handling er udført. For eksempel, du modtager muligvis en meddelelse fra Ord Med Venner, at det er din tur til at spille, eller du måske har en Twitter-besked, der fortæller dig, at en person har re-tweet noget. Deaktivere disse meddelelser, medmindre det er absolut nødvendigt. Disse hyppige opdateringer kan forkorte levetiden af din iPad ‘ s batteri.

Det er en god idé at slukke din iPad ‘ s push e-mail. En masse af e-mail-konti standard indstillinger gå til at Skubbe som en leveringsmekanisme. Dette automatisk vil skubbe din nye e-mails så snart de foreligger. Dette kan være distraherende og forstyrrende, hvad du arbejder på. Slå denne funktion fra.

At skrive på en tablet kan være vanskeligt ved første, men bliver nemmere med tiden. IPad har faktisk en talegenkendelse funktion. Tryk dit Hjem-knappen to gange og bare tryk på den lille mikrofon, som du kan se. Efter du har dikteret din brik, skal du trykke på ikonet en gang til, og din tekst vil blive vist.

Gør din e-mail-meddelelsen drive dig til vanvid? Den store ting er, at du ikke er nødt til at være. Du kan få adgang til dine indstillinger i området generelt. Vælg de Lyde indstilling fra der. Du kan slukke den nye mail-alarm eller reducere dens niveau.

Hvis du har små børn, der vil være ved hjælp af din iPad, du måske ønsker at begrænse deres adgang til pornografisk indhold. Selv ved et uheld, er det nemt for et barn at få adgang til en upassende hjemmeside, medmindre du gør dette. Bare gå til dine indstillinger og derefter klikke på generelt. Der vil du finde “aktivér begrænsninger.” Tryk på dette og du vil finde en liste over de restriktioner, som du kan vælge fra.

Hvis du har nær-konstant adgang til Internettet, gøre brug af cloud-funktioner, der blev introduceret i iOS 5. Dette er den bedste måde at gemme dine oplysninger og samtidig spare plads på harddisken til iPad. Sikre, at dine vigtige dokumenter, der er afstivet på din iPad og cloud.

Har du brug for at skrive noget i alle caps? I stedet for at trykke på shift-tasten, før hvert bogstav, slå caps lock til ved at trykke på din skift-tasten to gange. Dette virker på begge skift-taster. Denne funktion er også tilgængelig på trådløse tastaturer, men de fleste tastaturer har en caps lock-tasten.

Enkle råd går en lang vej, uanset om det handler om dit liv eller din tablet. At sagde, at så mange mennesker deler information om iPad i dag, er din bedste chance er at læse, lytte og lære. Tag råd her, og du vil være sikker på at bruge din iPad i den bedst mulige måde.