Rød Forhud

Personlige Sundhedspleje Oplysninger Om Gær Infektioner

Tilbagevendende gær infektioner gøre livet uudholdeligt, og de kan være svære at behandle. Denne artikel vil give dig nogle gode tips på behandling, og endda forhindre, gær infektioner. Brug for rådgivning fra følgende artikel til forhåbentlig slippe af med kronisk gær infektioner.

Den bedste måde at undgå gær infektioner, er at rengøre selv grundigt. Hvis du holder din vagina ren, vil du hjælpe med at forhindre gær infektioner. Rengør det indvendige folder fordi det er der, hvor gær infektioner er mere tilbøjelige til at vokse. Som regel med en ordentlig hygiejne, kan du forhindre gær infektioner opstår.

Den bedste måde at forhindre gær infektioner, er at klæde sig ordentligt. Bomuld og silke, der er naturlige fibre, der kan absorbere fugt og vil hjælpe med at holde området tørt. Nylon og andre menneskeskabte stoffer, der ikke vil absorbere fugt, og du vil øge sandsynligheden for at få en gær infektion.

Hvis du har regelmæssige gær infektioner, finde ud af, om du har en gær infektion. De bakterier, der forårsager gær infektioner, Candida albicans, kan være et tegn på en systemisk infektion i din krop. Symptomer på en systemisk Candida infektion omfatter en hvide-belagt tunge og en nedsat immunforsvar. Få testet din læge for at finde ud af, for sikker.

Bomuld trusser er vejen at gå, når de forsøger at forhindre gær infektioner. Silke undertøj som kan appellere til dig, men de kan føre til problemer. Holde bomuld trusser omkring, at hjælpe dit skridt område ånde. Når du gør dette, kan du aldrig få en infektion igen.

At skære ned på antallet af gær infektioner, du har, holde vaginal område rent. Brug uparfumeret sæbe på området, og være sikker på, at dup området tørt, når rensning er færdig. De bakterier, der forårsager infektionen trives i fugtige, mørke områder, så sørg for at holde området rent og tørt.

Ophold væk fra noget stram. Stramt undertøj, stramme jeans og stramme strømpebukser, kan alle forårsage overdreven fugt og sved. De øger også din kropstemperatur, hvilket gør det til en god grobund for bakterier vækst, der kan føre til en gær infektion. I stedet bære løst bekæmpelse af tøj, når det overhovedet er muligt.

Hvis en rutine kursus af antibiotika næsten altid fører til en gær infektion for dig, bede om en recept for Diflucan på samme tid. Denne recept anti-fungal medicin kan undgå overvækst af gær, der ofte opstår, når bakterier i dit system er udslettet. Du kan også spise ekstra yoghurt, mens du tager antibiotika.

Et godt hjem afhjælpe for lindring af symptomer af en gær infektion er apple cider eddike. Vær omhyggelig med aldrig at anvende lige eddike til din vagina, det vil dræbe gær, men vil meget smertefuldt. Sætte om en kop og en halv i din badevandet for en dejlig hot soak vil give øjeblikkelig lindring.

Bomuld undertøj kan være meget nyttige i din søgen efter at minimere gær infektioner. Materialer af en syntetisk karakter undgås på grund af deres evne til at fastholde en god forsyning af fugt. Gær infektioner trives under fugtige forhold, og de materialer, som vil hjælpe til i deres udvikling. Hvis du er i sveden, har en ren par trusser i hånden, og være sikker på, at de er fremstillet af bomuld og kun bomuld. Bomuld vil give din vagina til at ånde og holde sig sund.

Aldrig sidde i en våd badedragt. Vådt badetøj betyde en fugtig vaginal område, og dette kan forårsage en gær infektion. Sørg for at tørre ud efter svømning, og skift altid ud af din kulør, så snart du er i stand til. At holde sig tørre er en god måde at undgå de generende gær infektioner.

Som tidligere nævnt, at fjerne kroniske gær infektioner kan være en udfordring. Med lidt held, læsning af denne artikel har fået dig til at beskæftige sig med gær infektioner. Med disse tips, kan du endda være i stand til at forhindre gær infektioner fra nogensinde sker igen.