Potens

Leder Du Efter En Kiropraktor? Tjek Disse Hotte Tips!

Alle har hørt om, kiropraktorer, og de fleste mennesker kender nogle af de ting, de kan gøre. Men der er meget mere at kiropraktik pleje, end du sikkert kender. De følgende tips vil tage dig igennem nogle ting ved at besøge kiropraktor office, som du helt sikkert brug for at vide.

At besøge en kiropraktor kan hjælpe dig med immunitet. Hvis du har en skæv ryg, kan det medføre, at din nervesystemet ikke fungerer korrekt, og at i igen kan skade dit immunforsvar. Når en kiropraktor, justerer din ryg, blodet steg til dit nervesystem. Dette øger kroppens evne til at beskytte mod infektion.

Når du løfter ting fra gulvet, bør du aldrig bøje sig ned med ryggen og samle dem op. Dette kan forårsage skade på din ryg, så undgå det for enhver pris. Den bedste metode til at opsamle ting er at bøje knæene, squat og løft det op.

Du vil ikke blive mirakuløst helbredt efter en kiropraktor aftale. Det vil tage lang sigt pleje til virkelig at slippe af med smerten. Nøje følge ethvert regime din kiropraktor anbefaler. Ellers, du kan blive skuffet senere.

Kiropraktik pleje er en af de mest effektive metoder til behandling af subluksation. Når en ryghvirvel er subluxated, diske og ryghvirvel skift og tip fra den ene side til den anden. Dette bevirker, at hele rygsøjlen til at bøje og kurve. Tidligt kiropraktiske behandling kan være meget nyttigt i at rette op på denne tilstand og undgå kirurgi.

At drøfte muligheden for frekvens rabatter med din kiropraktor ‘ s kontor. Disse behandlinger, der involverer som regel flere besøg. Hvis der kan være et par gange hver uge for ganske få måneder. Prisen kan begynde at koste dig en masse. Læge ‘ s kontorer kan have flere besøg rabatter, som kan gøre tingene mere overkommelige.

Nogle mennesker med kiropraktik spørgsmål, der tror, de bør undgå alle øvelser. Ikke alene er falsk, men nogle udøver er faktisk godt for ryggen; det hjælper styrker musklerne i ryggen. Så, hvis du har kiropraktik spørgsmål, og ville gerne til motion, en god løsning er at bære en tilbage parentes og lyt til din krop når den siger, at det har fået nok.

Sørg for, at din ryg er støttet, når du skriver på en flad overflade. Prøv at støtte dit hoved med den ene af dine hænder. Du er nødt til at tage pauser ofte, når du skriver. Du bør komme op og strække din krop under disse pauser. Endelig, sørg for, at den stol, du sidder i, er godt.

Når det kommer til at få kvalitet kiropraktik pleje, det virkelig kan betale sig at anmode om personlige anbefalinger fra personer, du har tillid til. At tale med folk, der har været i behandling med en given praktiserende læge kan give dig den direkte indsigt, du har brug for. Sørg for at tage dette skridt vil hjælpe dig med at undgå lav kvalitet behandlere og få den type behandling, du ønsker.

Før du konsultere en kiropraktor, sørg for, at en kompetent læge med en diagnose på dit problem. Stol ikke på diagnosen af en kiropraktor. Selvom der er kiropraktorer, der er vide nok til at give en ordentlig diagnose, det er svært for en forbruger at afgøre, hvem der kan være. Som yderligere sikkerhedsforanstaltning, spørg din kiropraktor til at tale om dine bekymringer med din læge.

Prøv at bruge “90/90-reglen”, når de arbejder ved et skrivebord. Knæ og albuer skal være bøjet 90 grader. Hold dine fødder på gulvet, lige under dit knæ i stedet for under stolen. Dette forhindrer forstrækning stamme. Din skærm skal også være på eller over din øjenhøjde. Hvis du er nødt til prop nogle bøger under det til at se det lige foran. At se ned på skærmen kan stamme din hals.

Holde sig væk fra kiropraktorer, som markedet om advarsel tegn på, at det er nødvendigt for kiropraktik behandling, der hævder at være i stand til at kurere sygdomme, som vil have dig til at underskrive en langsigtet kontrakt om behandling, marked en regelmæssig løbet af forebyggende behandlinger, eller brug frygt taktik. De er lige efter dine penge.

Sørg for, at du ikke underskrive nogen kontrakter med en kiropraktor, der ordrer eller udfører X-ray eksamener, som en rutine strategi med alle patienter. De fleste patienter, der besøger en kiropraktor har ikke brug for X-stråler. Fuld rygsøjlen X-stråler er særligt farlige, som de mener betydelig stråling og har ringe diagnostisk værdi.

Før du vælger en kiropraktor, se ind i hans eller hendes licens. En kvalitet kiropraktor vil blive licenseret. Hvis der ikke er nogen officiel licens til den læge, du ser, ser andre steder, med det samme. Husk, at kiropraktik er ikke noget at fjolle rundt med. Hvis du spekulerer på, om en person er legitimationsoplysninger, skal du ikke tage den chance.

Kiropraktorer mener, at fødslen mens du ligger på ryggen kan forårsage spinal skade til din nyfødte baby. Desuden, hvis lægen trækker barnet fra fødslen canal rygsøjlen kan blive beskadiget. Af denne grund, kiropraktorer anbefaler fødslen i en oprejst position og tillade levering til fremskridt, naturligvis.

Efter at have læst de tips, som denne artikel diskuteres, er du klar til at prøve det? En kiropraktor er en professionel, der kan besvare eventuelle spørgsmål, som du eventuelt har. Tag det første skridt og se, hvad du har været savnet som, du sætte din tillid i hænderne på en kiropraktor.