Pik Gennemsnit

Tips Og Tricks til At Øge Din Hukommelse

Mange mennesker søger aktivt efter måder at forbedre deres hukommelse på en hver dag basis. Uanset om det er at hjælpe dig med at lære noget nyt, eller blot for at hjælpe, så du ikke bliver stresset i løbet af dagen, der er et væld af måder, at du kan forbedre din egen hukommelse. Denne artikel indeholder blot et par af disse tips.

Hvis du ønsker at huske oplysninger for lange perioder, udvikle nogle foreningen strategier, eller mnemonic devices, til at hjælpe dig. Huskeregel enheder bruges til hukommelse på en måde, der svarer til, hvordan stenografi skrivning er en nyttigt enhed for at tage diktat. Du forholder dig en idé med noget til fælles, der giver dig en nem måde at huske det.

Et godt tip for at forbedre din hukommelse, er forsætligt at øge dit indtag af fiskeolie, som er kendt for at styrke koncentrationen og huske. Ved at søge fødevarer med højt indhold af Omega-3 fedtsyrer eller tage fisk olie kosttilskud, er det muligt at opleve en mærkbar forbedring i din evne til at huske vigtige ting.

Brug kraften i positiv tænkning til at hjælpe med at forbedre din hukommelse. Hvis du fortæller dig selv, igen og igen, at du har en dårlig hukommelse, du snart vil komme til at tro det. Hvis, på den anden side, du fortæller dig selv, at du har en god hukommelse, kan det medføre, at du ubevidst ændre dine handlinger og behandling af oplysninger mønstre, så din hukommelse begynder at forbedre.

Du bør prøve ginseng til at øge din hukommelse magt. Ginseng vil hjælpe din hjerne bedre at absorbere information. Det er også positiv for din overordnede sundhed. Hertil kommer, at grøn te har også vist sig at være nyttige i at hjælpe med tab af hukommelse.

Et godt næret hjernen vil helt sikkert bedre til at udføre i form af hukommelse. Spis masser af grøntsager, frugt og fuldkorn. Også drikke en masse vand. Du bør drikke op til 8 glas dagligt. Andre måder at forbedre din kost er for at begrænse mængden af mættet fedt, men at spise fisk eller kosttilskud til omega-3 fedtsyrer (som forbedrer hjernens funktion og kæmper mod Alzheimers).

Et godt tip til at hjælpe med at forbedre din hukommelse, er at være mere sociale. Undersøgelser har vist, at vores hjerner reagerer meget bedre til socialt samvær, end hvis vi var alene. Mennesker, der omgås regelmæssigt vil nyde gavn af en langsommere hukommelse tilbagegang. Prøv at være mere social med at forbedre din hukommelse.

En måde at forbedre hukommelsen er at ansætte mnemoteknik. For eksempel, når musikere lære g-nøglesymbolet de lærer “enhver god dreng fortjener sludder.” Dette forenkler lære af det der står på linjerne af g-nøglesymbolet uden alt for at belaste hukommelse. Enkel huskeregel enheden gøre at lære nye ting meget lettere.

Nøje at fokusere på, hvad du forsøger at huske. Dette er især vigtigt, når du studerer. Forsøg aldrig at multitaske. Sluk for fjernsynet, for at slukke radioen. Bare fokusere på, hvad du har brug for at huske, og den viden, du har brug at bevare. Mange ting, der kan distrahere dig, uden at du selv realisere det.

En stor tip, der kan hjælpe dig med at forbedre din hukommelse, er det vedrører de oplysninger, du ønsker at huske på, at noget, man allerede kender. Dette er en fantastisk måde at forhindre, at et stykke af oplysninger fra at blive tabt. Vedrørende information kan være en fantastisk måde at forbedre din hukommelse.

Hvis du opdager, at du er ved at miste ting, så snart du sætter dem ned, kan du prøve at afsætte et sted til dem. Sørg for, at du sætter dine nøgler på samme sted hver dag. Gør et sted til dine briller, eller den bog, du læser. Hvis du gør det til en vane at sætte alt på sin plads, idet man glemmer, hvor de er, vil ikke være et problem.

Hvis din hukommelse er enten, at den begynder at falde eller bare ikke er så stærk som det plejede at være, kan du overveje følgende nogle af de forslag, der nævnes i denne artikel. Du kan blive overrasket over, hvor meget større er din hukommelse kan hurtigt blive, når du begynder at arbejde på det på en daglig basis.