Penispumper

Hvordan At Træne En Hund Til At Være Mindre Aggressive.

Hunde er hunde, uanset størrelse og temperament. Når du får en bedre forståelse af, hvordan en hund tænker, vil du blive mere effektiv i din uddannelse. Heldigvis, hvis en person endnu ikke forstår denne særlige tilstand i sindet, som de kan læse de tips nedenfor og lære de reb.

Det bedste tip man kan tilbyde med hensyn til hundetræning, er at være alpha. Hunde er på udkig efter deres menneskelige mastere til at være flokleder. På alle bekostning vise tillid, fasthed, og ikke, under nogen omstændigheder vise dem svaghed. De naturligvis ønsker at følge en stærk leder, så sørg for, at du præsentere dig selv som sådan.

Træning af en hund er lettere, hvis pet er kastreret eller steriliseret. Medmindre du er avl af dyr, idet de hormoner ud af den ligning, der i høj grad vil berolige dit kæledyr. Uden den konstante sus af hormoner, en hund, der er meget mere lærenem og modtagelig for en leder. Dette vil også hjælpe med at kontrollere pet befolkning, som er en win-win-situation.

Når du underviser en hvalp grundlæggende kommandoer, der starter med ‘sit’. Dette er den nemmeste for en hund at mestre. Hold hans favorit snack lige over hans næse, og klart sige, at ‘sidde’. De fleste hunde vil instinktivt sidde ned på dette punkt. Tilbyde ham den behandling, og glem ikke at rose ham voldsomt. Hvis han ikke sidde, skal du forsigtigt skubbe sin bageste ende mod gulvet. Efter at han har siddet i et par sekunder, give ham den behandling, og gerne før, skal du huske at rose ham.

Fokus på dit kropssprog, når du træner. Hunde reagerer meget nemmere at ikke-verbale cues. Vær opmærksom på, hvordan de reagerer på forskellige handlinger og ansigtsudtryk, som du gør for at lære, hvad indflydelse de har på dem. Hold dit ord, kort, og for det punkt, og forstærke det med kropslige handlinger.

Hvis din hund ikke reagerer på din træning, lave en aftale med din dyrlæge. Hvis din hund ikke lærer ordentligt, men det betyder ikke, at de er dumme. Nogle gange fysisk og lejlighedsvis psykiske sygdomme kan medføre, at din hund ikke reagerer korrekt på uddannelse. Din dyrlæge kan være i stand til at give dig nogle fingerpeg til problemet.

Hunde kan kede dig under træningen. Gør de samme ting igen og igen i den uendelige tid perioder, vil forsikre din hund ikke vil være en god elev. Prøv at variere din rutine, og sætte tidsfrister på mængden af tid, du praktiserer forskellige former for adfærd. Når din hund føles som en oplevelse, der er nyt, vil han reagere hurtigere.

Komme i vane med kun at give din hund en direkte kommando én gang. Det virker nemt bare at gentage det igen og igen, indtil han reagerer, men ikke gør det. I stedet, tage den uddannelse, indtil din hund forstår, at du forventer ham til at reagere første gang du siger noget.

Hus uddannelse en hvalp kan være frustrerende, som ulykker, der kommer til at ske på lejlighed. Foretage visse ulykker er ryddet op med det samme, så din træning indsats dåser ophold på kursus. Lugt fra urin og afføring kan blive hængende i et tæppe og tiltrække dit kæledyr til at vende tilbage til det samme sted for afskaffelse. Købe et produkt, der er specielt designet til at neutralisere lugte.

Du vil ikke nødt til at bruge godbidder for altid at træne din hund. Som tiden går, og din hund begynder at lære, deres lydighed vil stige, og de vil adlyde dine ordrer, som en vane i modsætning til en handling, der bliver belønnet med godbidder. Det er også rart at bruge en form for ros, når din hund opfører sig som du har bedt om.

Dit eget humør har en hel del at gøre med din succes med at træne din hund. Du skal styre dine følelser, så din hund får den rigtige idé fra din uddannelse. Uanset om din hund er den samlede præstation, være frie og uforbeholdne med ros, når din hund gør, hvad du ønsker. I strid følelser på din side vil have en negativ effekt på din hunds samlede uddannelse regime.

Et tip til at huske på, når du træner din hund, er altid at belønne god opførsel og disciplin dårlig opførsel. Dette er vigtigt, fordi din hund har brug for dette stiv struktur. Ellers kan det blive forvirret. Din hund kan ikke forstå, mange menneskelige følelser og har behov for en strengt on/off type af svar fra dig.

Giv ikke op, når du forsøger at træne din hund. Hunde har brug for en konsekvent styrkelse i, hvad du har lært dem, så de kan huske den gode adfærd, og ikke vende tilbage til deres gamle, ulydige, hvordan de havde før træning. Husk at træne din hund er en løbende proces, og lige så vigtigt, som at give ham mad og husly.

Hvis din hund bliver ødelæggende, når efterlades uden opsyn, er det sandsynligvis et tegn på, at han ikke får den motion, som en hund har brug for. Finde en klasse, som du og din hund kan tilmelde dig sammen, og du er sikker på at finde, at det er sjovt, og han vil være langt mindre ødelæggende, når du vælger at forlade ham.

Holde din træning kort, så din hund bevarer, hvad de har lært. Sessioner må ikke være mere end 15 minutter for at undgå frustrerende hunden, hvilket er kontraproduktivt. Efter hver session, tildele nogle af spilletid og give hunden masser af ros.

For at afhjælpe separationsangst i din hund, så giv ham masser af motion. En træt hund er en glad hund. Glide ind og ud af huset uden at gøre et stort nummer ud af det. Nogle gange siger farvel til dit kæledyr øger sin angst. Hvis du opdager, at dit kæledyr har forbundet noget som at afhente nøgler med at forlade, og derefter begynde at gøre handlingen flere gange om dagen for at undertrykke negative følelser.

En af de mest vigtige ting, et kæledyr ejer kan gøre for at træne hans eller hendes hund er til at forstå, hvordan hunde tænker. Hvis din hund ikke kan forstå dig, så hvordan kan han lære fra dig? Når nogen ved en smule mere om hunde, træning bliver nemmere og mere tilbøjelige til at arbejde.