Penis Operation

Hvordan Til Effektivt Marked Videoer Online

Marketing indsats i dag er stort set sammensat af online videoer. Det er nemt at få et simpelt kamera, tage en video, og uploade det til Internettet. På grund af det faktum, at Internettet er meget let at få adgang til, dele dine videoer online er meget enkel. Hvis video markedsføring, der interesserer dig, her er nogle ting, du bør vide.

Der er på dit hold er det mest motiverende? Hvem er den bedste højttaler? Dette er den person, til at sætte på kameraet, på vegne af din virksomhed. Du behøver ikke at have den administrerende DIREKTØR eller en person, der læser den salgstale, og i stedet fokusere på den person, der vil gøre det bedste job, af at sælge din virksomhed eller produkter.

Brug arrangementer såsom udstillinger og messer for at interviewe eksperter. Du kan derefter sende de interviews på din hjemmeside som en ressource for dine seere. Spørg de typer af spørgsmål, som dit publikum vil spørge, og forsøge at holde samtalen så interessant som du kan, for at holde din beskuerens opmærksomhed.

Offentliggøre videoer på en regelmæssig basis, hvis du ønsker at holde den interesse af dine brugere. Hvis folk er interesseret i dig, men du har ikke været at vise dem noget nyt, kan de blive træt af dig hurtigt. Selvom du ikke ønsker at overvælde dem med alt for mange videoer, skal du prøve at lave dem mindst én gang eller to gange om måneden.

Til at hjælpe med at samle endnu mere udsigt integrere din video på din hjemmeside. De fleste mennesker, når de tror, at video markedsføring tænker kun på at poste en video på YouTube. I stedet lægge det på din hjemmeside, og inkludere et link på din Facebook væg-og Tweet om din nye video om Twitter.

Nogle af de mest effektive måder at få et publikum til dine videoer vil være ved hjælp af annoncer i sociale medier eller qr-koder til at dirigere folk til jeres videoer. Mennesker, der ser disse reklamer vil allerede have midler (og sandsynligvis den tid) for at se video. Hvis de kan lide det, de kan straks dele linket med en ven, som giver din virksomhed ‘ s video endnu mere eksponering!

Måske du ikke kommer til at være stjerne i dit show, men du er nødt til at finde en god talsmand eller mascot at hjælpe med at markedsføre dine videoer. Prøv at finde nogen, som er naturlige, når man taler, og generelt gør mennesker omkring dem til at føle sig godt tilpas. Folk ønsker at se nogen, de føler, at de kan stole på.

Sørg for at nævne dine andre sociale links i din video. Hvis en seer snubler på tværs af dit arbejde på YouTube, kan de ikke vide, hvor anden for at finde dig. Fremme af andre sites driver din virksomhed til dem. Sociale medier konti, der er forbundet til video-sites kan øge din kundebase.

Vidste du, at Google Webmaster Tools har et video site-map værktøj? Google kan ikke gennemgå indholdet af en video, så du er nødt til at give dem oplysninger om videoen, så de kan indeksere den og tilføje den på deres hjemmeside. Check support.google.com for mere information om, hvordan til skabe den XML-fil.

Bruge video markedsføring for at få flere tilhængere. Dette kan opnås ved at tilbyde at give noget væk, som en e-bog eller en opgave for alle, der deler din video med en anden person, og denne person tilmelding til dit nyhedsbrev. E-bøger og artikler, er en meget omkostningseffektiv måde at drive trafik til dit websted.

Efter bogføring af din video på YouTube, skal du være klar til at moderere kommentarer. Nogle seere baserer deres udtalelser på, hvad andre har sagt om en video, og hårde, grimme kommentarer kan være ødelæggende for dine mål. Hvis du ikke har tid til nøje at se kommentarer, kan det være bedst at afvise kommentarer på dine videoer.

Glem ikke at uploade videoer til din hjemmeside, men udvise forsigtighed, når du gør det. Du ønsker ikke at gøre din side køre alt for langsomt, og video kan helt sikkert påvirke din load tid. Det er derfor bedst at vælge kun et par videoer at vise dit bedste arbejde.

Overveje at hyre nogen til at tage sig af lyden. Skal du optage lyd på en separat enhed, som dit kamera. Dette vil sikre den højest mulige kvalitet, men det kan være svært uden erfaring. Hvis du ikke har erfaring med dette, vil du absolut vil have hjælp af en person, der gør.

Hvis du er forholdsvis ukendt, skal du reklamere for din video, så andre ved, at det er derude. Mens SEO taktik skal hjælpe med at drive dig til den første side i Google, at dette ikke sker natten over. Derfor kan det gavne dig at diskutere videoer på din blog og sociale medier websteder.

Du skal føle sig godt tilpas at oprette din egen marketing kampagne efter at have læst denne informative artikel. Brug dette råd, og tage action. Du vil se fantastiske resultater, hvis du gør det, så komme derud og starte med at arbejde på din video markedsføring!