Penis Guide

En stor Web Design Tips, Du Kan Bruge til noget

Enhver, der har brugt nogen tid på at designe websteder ved, at godt design færdigheder er afgørende. Den store mængde information til rådighed, kombineret med den hurtigt skiftende karakter af web-design, kan gøre opholder sig op til at fremskynde en vanskelig opgave. Så snart du lære en ting, så er der altid noget andet at lære. Nu har du fundet denne artikel! Denne artikel er fuld af nyttige tips, der vil få dig ind i web-design spil.

Hvis du er ved at designe en hjemmeside, så sørg for den kode, du skriver har en gyldig HTML+CSS. Selv om de fleste browsere kan give mening for kode, der ikke er gyldigt, det kunne være gengivet korrekt eller forkert. Gyldig kode, vil det gøre samme måde, som de fleste af den tid, i moderne browsere. Du kan kontrollere gyldigheden af dit HTML-kode med en HTML-validator.

Til mms-præsentationer, drage fordel af den nye HTML5-standard. Selv om HTML5 er ikke helt så robust for animation og spil Flash, det har den fordel, at det virker stabilt på mobiltelefon-browsere, herunder dem, der er indeholdt i Apple-hardware. HTML5 er også ganske lidt slankere end Flash, så load-tider vil forbedre, så godt.

For at hjælpe dine besøgende med at finde deres vej hjem, på dit websted, bør du altid inkludere et link til din hjemmeside på hver side af dit websted. At have en hjemmeside, link, der er synlige giver din læser til at nemt at gøre deres vej tilbage til udgangspunktet. Hvis du ikke har en hjemme side-link, så dine besøgende kan blive frustrerede og forlader din hjemmeside helt.

Ikke har pop-up-vinduer på dit websted. Selvom du kan finde en grund til at have dem, dine besøgende vil finde dem irriterende. Hvis kunderne se disse popups og frustreret over, at de ikke kan vende tilbage til dit websted.

Brug ikke billeder til din baggrund. Når man tænker på at nogle af de største hjemmesider på Internettet, som de ikke har billeder som baggrund. Når du bruger billede baggrunde, du kan repræsentere dig selv som en person, der ikke er velbevandret i web design. Billeder som baggrunde også medføre, at dit websted for at indlæse langsommere, hvilket kan føre til brugernes frustration.

Når du opretter din hjemmeside, gør separat CSS fastsætter for forskellige browsere, og overvej at bruge betinget ilægning. Test og regelmæssig vedligeholdelse er meget lettere på denne måde. Alle hjemmesider har brug for at blive fastholdt på et tidspunkt, og du ønsker det skal være så enkle som muligt, så du kan let foretage ændringer.

En god ressource, hvor du kan lære nogle indsigtsfulde viden er en bog butik. Du kan gå i en boghandel og læse bøger, som har oplysninger om, html -, c+, photoshop og dreamweaver, da disse er nogle af de vigtigste ting, du har brug for at lære, når det kommer til at være en vel – vidende web-designer.

Web-hosting er en pakkeløsning, og du er nødt til at tage sig tid til at forstå, hvad værten er at give dig for den pris. Du er nødt til at vide, om diskplads, CPU-forbrug, båndbredde, og andre områder, som er inkluderet i pakken. Være sikker på, at du er klar over, hvad du betaler for.

Du har brug for til dit eget kontor plads, hvis du kommer til at være webmaster. Fjern distraktioner og sæt din arbejdsplads på en måde, der giver dig mulighed for at hoppe i arbejde hurtigt, og udføre opgaver effektivt. Har office-værktøjer og andre ting, som ligger inden for nem adgang, og sikre, at du har en god plads til din egen web-design behov.

Vi er alle vant til at se de breve, “www” i begyndelsen af en hjemmeside-adresse. Men denne kendte sub-domæne er ikke altid nødvendigt for at få adgang til et websted. Sørg for, at dit websted fungerer, med eller uden denne, som du kan miste en masse trafik af brugere, der ikke ved, at det virker begge veje.

Kvalitet, design til web publikum er af allerstørste betydning. Mellem bredden af den tilgængelige information om web-design og den hastighed, som det felt, der udvikler sig, forstå det og holde sig ajour med det kan være svært. Heldigvis, den artikel du lige har læst, har givet dig den viden, du har brug for. Hvis du ønsker at gøre hjemmesiden til forbedringer, eller skabe den bedste hjemmeside nogensinde, så brug nyttige råd, der er indeholdt i denne artikel.