Penis Gennemsnit

Når Du Lære At Spille Guitar, Det Vil Være Nemt!

Nogle folk har spillet guitar i mange år. Andre har aldrig selv tog dette instrument op, men er interesserede i at prøve det ud. Uanset hvilken kategori du ringe til, at lære mere om guitar kan gøre noget, men at forbedre dine færdigheder. Læs følgende artikel for at lære alt om at spille guitar.

Sørg for at du ordentligt lære alt det grundlæggende, når du først begynder at spille guitar. Mens du kan være i stand til at spille et stykke korrekt, dine færdigheder er temmelig begrænset, hvis det er den eneste brik, som du kan spille. Prøv at finde en bog eller instruktør til at undervise dig i guitar grundlæggende. Læring emner som, hvordan man vælger, anslag, og hold en guitar korrekt, kan hjælpe dig til at blive en bedre spiller.

Prøv ikke at være genert om at spille for andre. Du spiller for dig selv kan blive kedeligt. Selv hvis dit guitarspil er en hobby, kan du prøve at få dig selv et publikum. Spil for venner og familie. At lade andre se, hvor langt du er kommet, kan opmuntre og motivere dig til at forbedre endnu mere.

Som ønsker at spille en guitar? Prøv at opbygge hård hud på spidsen af dine fingre. De vil hjælpe med at reducere den mængde af smerte, du oplever fra praktiserende. Det tager ganske lang tid at udvikle callouses, men at øve mere vil lave dem hurtigere. Der er endnu produkter, du kan købe til at hjælpe med at opbygge hård hud.

Ved alle apparatets dele, når man spiller guitar. At være sikker på at kende den rigtige vilkår hjælper dig med at dechifrere skrevet instruktions-guides. Du vil blive en bedre og smartere musiker ved at gøre det.

At lære at spille guitar kan være svært på dine hænder og fingre. Du vil sandsynligvis nødt til at udholde en lille smerte, mens du opbygger hård hud. Lære specifikke finger praktiske øvelser, og gøre dem dagligt for at opbygge muskler i dine hænder. På anden måde, at dine hænder kan krampe op, mens du øver.

Lær, hvordan til at klimpre. Når du kender dine akkorder, er det tid til at gå videre til klimprer. Overgangen kan være svært, men det er vigtigt at gøre. Vær ikke bange for at tage tingene langsomt. Der er ingen enkelt, idiotsikker måde at lære at klimpre, så finde en metode, der virker for dig.

Uanset om du elsker rock eller land, enkle sange er det bedste sted at starte. Begynde at lære enkle sange, før du flytter den til din favorit sange. “Twinkle Twinkle Little Star” er måske ikke et vokset op sang, men efter du lære at spille det, du kan bevæge sig på hårdere sange.

Prøv at øve dig mindst tredive minutter hver dag. Ikke presse alle din guitar at spille i en langvarig praksis session på ugens udgang. At øve hver dag, er meget mere effektiv. Være konsekvent og holde på det. Prøv dit bedste for at få tid til praksis, og sæt den ind i din daglige tidsplan.

Opbygge din finger styrke. Nye guitarister kan opleve finger kramper, når de begynder at lære. Dette er fordi, at dine fingre ikke er vant til konstant bevægelse. Prøv at gøre simple guitar øvelser før du spiller for at opbygge deres styrke. Et par minutter laver en aktivitet, ligesom larven motion kan hjælpe med at opbygge din finger muskler.

Starter ud med en billig guitar. Der er ingen mening i at investere i en meget dyr guitar, kun for at opdage, at det ikke føles rigtigt i dine hænder. En billig guitar er bedst til at lære på, og det kan bære byrden af eventuelle fejl, du laver, i omsorgen for det uden et stort tab. Når du er vant til fornemmelsen af en guitar, så du kan flytte til en dyrere model, der passer dig.

Kig til instruktions-videoer online. Med internettet er, at lære en ny færdighed er blevet eksponentielt nemmere. Én til én undervisning, mens ideel, er temmelig dyrt. Hvis du ikke har råd klasser, ser på sites like YouTube i stedet. Find de mest populære guitar tutorer og se deres videoer. Der er en masse nyttige undervisning derude.

En god måde at evaluere fremskridt er at registrere og videobånd dig selv at spille guitar. At lytte, og se, dig selv, mens du ikke at koncentrere sig om at spille, vil give dig et bedre perspektiv på, hvordan du gør. Brug dine optagelser for at se, hvordan du kan forbedre din lyd, finger holdninger og teknikker.

Lær, hvordan til at passe korrekt til dit instrument. Praksis er vigtig, men det er den guitar du øve dig på! Få at vide, hvornår og hvordan du ændrer dine strenge. Lær at stemme din guitar, og hvordan til at rense det. Det er vigtigt, at du holde det i god form, hvis du ønsker det klingende sit bedste.

Gør ikke din praksis sessioner for længe. Det kan være let at få overambitiøst, især når du først starter ud. Pace dig selv. At øve er stor, men ikke praksis mere end 30 eller 45 minutter, hvis det bliver for kedeligt. At brænde dig selv ud på at øve virkelig kan dræbe din motivation.

Denne artikel har givet dig top-notch guitar at spille tips. Uanset hvad din sværhedsgrad, når det kommer til at spille dette instrument, kan de ovennævnte tips vil vise sig at være nyttigt. Så, hvis du ønsker at spille guitar, bedre end du nogensinde troede, du kunne være sikker på at bruge de råd, fra dette stykke.