Øm Forhud

Konkurs Og Din Kredit: konsekvenserne Af at Indgive

Før du indgive konkursbegæring, sørg for, at du har overvejet alle dine muligheder. Konkurs er et følsomt emne, og at folk ofte ikke ønsker at nævne det, når nogen beder om deres finanser. Hvis du beslutter dig for at indgive konkursbegæring, forskning lovgivningen i din tilstand, og beholde de tjenester af en kvalificeret advokat.

Sørg for, at du har alle dine økonomiske papirer med dig, når du går til møde med din advokat om konkurs. De bør fortælle dig, hvad du skal medbringe. Generelt, det papirarbejde, der vil omfatte bil lån dokumenter, boliglån dokumenter, og forskellige finansielle poster som kreditkort regninger.

Et nyttigt tip til dem, der tænker om indsendelse af personlig konkurs er, at huske på, at eventuelle skader på dit kredit historie, der er forårsaget af den ansøgning, er midlertidig. Mens der er ingen tvivl om, at din score vil tage en mærkbar hit, efter din konkurs udledning, ved at bruge processen til at starte på en frisk. Du har evnen til at sætte dig selv på et stærkere økonomisk grundlag at gå videre. Dette vil give dig mulighed for at genopbygge din kredit score hurtigere, end du kan forvente.

Før der gribes til konkurs, skal du kontakte dine kreditorer i god tro forsøg på at genforhandle dine betalingsbetingelser, eller rente. Hvis du kommer i kontakt med dem tidligt nok, kan de være villige til at give afkald på honorar eller til at forhandle en ny betalingsplan. Hvis de er, det betyder at de er mere tilbøjelige til at modtage de penge, du skylder.

En stor tip til filers af personlig konkurs er til grundigt at forberede sig til det første møde med konkurs advokat. Ved at samle hver eneste af de relevante finansielle dokumentation, herunder pant-dokumenter, auto finansiering aftaler, kontoudtog, skattemæssige opgørelser og kontoudtog fra banken, kan du være sikker på, at din konkursbegæring og dokumentation, der omfatter alle de oplysninger, der er nødvendige for en omfattende arkivering.

Find ud af så meget som du kan om de enkelte love i dit land. Der er en masse oplysninger om, at der, men hvert land har sine særlige love, som mennesker er underlagt. Du har måske en advokat, men det er vigtigt, at du kender om dette samt, så du kan træffe bedre beslutninger.

Hvis du vælger at fil Kapitel 13 konkurs, skal du sørge for, at mængden af din månedlige betalinger er inden for din rækkevidde. Hvis du har angivet en betaling, der er mere end du har råd, kan du få en retskendelse for afvikling af alle dine aktiver. Du vil miste alt ved at falde bagud på betalinger.

Hvis du står over for et nødvendigt indgive konkursbegæring, tage en pause fra dine problemer. Søger efter pålidelige juridisk rådgivning, men før at underskrive på den stiplede linje, så giv dig selv et par dage til at tænke det hele forfra, sørg for at du har oplyst alt, og at du har valgt det bedste valg. Konkurs er permanent, og du vil leve med konsekvenser for en lang tid fremover.

Vent ikke for længe med at indgive konkursbegæring, hvis det er, hvad du vil gøre. Ved at vente i en lang periode af tid, du er bare så din gæld for at holde hober sig op. Når du har besluttet at indgive konkursbegæring er det rette valg, skal du starte processen med det samme!

Altid leje en erfaren konkurs advokat, før indgivelse af konkursbegæring. Konkurs er en lang, stressende proces. En god advokat, der kan gøre processen så hurtig og smertefri som muligt. At man vælger at indgive konkursbegæring, uden først at søge juridisk rådgivning fra en god advokat, kan resultere i, at din konkursbegæring at blive smidt ud af retten af en dommer.

Du kan ændre din Kapitel 13 konkurs betalinger i visse situationer. Mens din betaling, vil beløbet blive sat op til 3 til 5 år, hvis der er en ændring i din situation, kan du være i stand til at ændre på det. Et fald i indkomst, som, i løn, eller en pludselig stigning i udgifter, som en medicinsk tilstand, kan give dig mulighed for at ændre din månedlig betalinger. Du kan være i stand til at reducere betalingen i overensstemmelse hermed, eller i nogle tilfælde, suspendere din betaling for en vis mængde tid.

Start med at få vant til at betale for elementer med kontanter. Da en konkurs vil påvirke din evne til at opnå kredit for en overskuelig fremtid, og kredit, du får, vil have en høj rente, betaler for alt, hvad du kan med kontanter eller en check, for at forhindre reoler op for nye, meget dyrere gæld.

Holde i tankerne, at der i øjeblikket studerende lån kan ikke blive afladet, når indgive konkursbegæring. Der er en proces, hvor studerende lån kan betragtes som dischargeable, men det er dyrt, vanskeligt, og sjældent vellykket. Dog, studerende lån i konkurs, har været et emne, der blev drøftet af Kongressen i de seneste år, så hold op med nye konkurslov at finde ud af, om ændringer er foretaget.

Da dette solid rådgivning, der viser, at der er andre muligheder udover konkurs. Du kan bruge hvad du ved at finde vejen til at vende tilbage fra randen af konkurs. Begynde at bruge hvad du har lært i dag, og se hvor meget af en ændring, du kan foretage i dit liv, så du behøver ikke at skade din kredit historie.