Øjenlågsoperation Betalt Af Det Offentlige

Stor Guide til, Hvordan du Får Det Bedste Auto Forsikring

Forståelse auto forsikring er ikke altid den nemmeste opgave, at nogen kan foretage. Der er en masse oplysninger derude for dig at vade igennem, og derefter beslutte, om de oplysninger, der er endda nyttige for dig. Heldigvis, her vil du finde nogle af de mest nyttige auto forsikring tips til rådighed overalt.

Når du køber en ny eller brugt bil, så glem ikke at faktor i omkostningerne til forsikring. Din drøm bil kan komme med en forsikringspræmie, der skubber den månedlige ydelse ud af din rækkevidde. Gøre nogle forskning, før du går på indkøb. Du kan finde de gennemsnitlige priser for de forskellige bilmodeller online, eller din forsikring mægler kan give dette for dig.

Hvis du er en ung chauffør med en høj rate, tilføje en ansvarlig ældre driver til din politik for at hjælpe med at få det ned. Forsikringsselskaberne ser på alderen af de drivere, såvel som, at deres kørsel optegnelser, så tilføjer en person på over en alder af tredive, som har en ren straffeattest, vil hurtigt slip dine præmier.

Under bugsering mulighed ud af din politik vil spare dig penge på din præmier. I tilfælde af en ulykke, bugsering er generelt omfattet, selv om du ikke betaler for det trækkende mulighed. Hvis du tager sig af din bil og forstå, hvordan du løser små problemer som et fladt dæk, vil du aldrig nødt til at bruge det trækkende mulighed, og kan spare dig op til 30 dollars for et år.

Check med din auto forsikringsselskab for at finde ud af, om registrering af din ægtefælle som en co-driver kan hjælpe med at reducere dit præmier. Mange forsikringsselskaber tilbyder rabatter i sådanne situationer. Deres argumentation er, at gifte chauffører er motiveret til at køre mere forsigtigt. Hvis dit forsikringsselskab har sådan en aftale, skal du sørge for at drage fordel af det.

Før du køber en bil, check forsikring satser, der kommer med det. Præmien varierer mellem forskellige køretøjer. Dette skyldes, at nogle biler er mere ulykke udsat end andre. Også, hvis det er hensigtsmæssigt prøve at bo klart af at købe lastbiler eller Suv ‘ er. Forsikring priser er meget højere på dem.

Ophold ud af hullet. Hvis du har flere, der finansieres på din bil, end den er værd, hvis din udbetaling er mindre end tyve procent, eller hvis du lease, bør du tilføje Hul Dækning på din bilforsikring politik. Forskellen Dækning vil dække de ekstra beløb, end det værd, hvis du samlet din bil, eller det bliver stjålet, og det hele beløb af lånet vil blive betalt.

Hvis du køber en helt ny bil, bør du være opmærksom på, at bilens garanti sandsynligvis leverer tjenester såsom bugsering eller betaler for en leje bil, mens jeres behov reparationer. Hvis du garanti dækker disse funktioner, skal du slippe dem på din forsikring. Når du garantien udløber, så glem ikke at opgradere din forsikring igen.

Når du skifter din bil forsikringsdækning, et vigtigt tip er at opsige din gamle forsikring lige før at acceptere den nye. Auto forsikring er dyrt nok uden at skulle betale for to politikker på samme tid, så sørg for at annullere den gamle politik, og de har det nye er udstedt på den samme dag, så der er ingen periode med dobbelt betaling.

Hvis du er en person, der har haft bilforsikring i år, men aldrig haft en ulykke, så er et forsikringsselskab, der tilbyder forsvindende selvrisikoen kan være perfekt for dig. Hvis du ikke får det i ulykker, så skal du blive belønnet, og denne form af program kan tilbyde dig en belønning.

Hvis du har råd til det, hæve din fradragsberettigede kan ende med at spare dig en god bid på prisen på din bilforsikring. Som med enhver forsikring, jo højere selvrisiko, jo lavere præmier. Husk blot, at du vil blive ansvarlig for at møde de fradragsberettigede, så vær sikker på du har nok penge til rådighed til at gøre det.

Revurdere din kørestil. Hvis du har fået ind i et par ulykker for nylig, eller har modtaget et par billetter, tage et kig på din kørsel. Din forsikringspræmier går op for flere billetter eller ulykker, du får ind. Så prøv at se om du kan tilpasse din kørestil til at holde dig fra at komme til alt for mange ulykker. Det kan spare dig store problemer i fremtiden, da forsikringsselskaber kan slippe dig som kunde så godt.

Før du ændrer din bilforsikring, skal du sørge for, at du ikke har nogen uløste trafik krænkelser eller parkering billetter. Forsikringsselskaberne ser på din kørsel rekord, når de fastlægger, hvor meget de vil opkræve dig, og de vil ikke se venligst på ting, som ikke at betale bøder. Bortset fra at være den bedste fremgangsmåde, kan det have en positiv indflydelse på din præmier.

Hvis du har en teenage-søn eller datter, der er drivende have dem til at køre din biler i stedet for at eje og drive deres egen. Dette er fordi de satser for unge er obnoxiously højt, og det vil koste en masse at forsikre dem. Hvis de er ære studerende sørg for at rapportere disse som godt for rabatter.

Når du omhyggeligt overveje disse tips, vil du opdage, at din navigation og forståelse af auto forsikring er større nu. Viden er den vigtigste del af din oplevelse med auto forsikring. Du er nødt til at have det, så det er værd at lære om. Nu har du værktøjer, du har brug for forsikring succes.