Øjenlæger I Roskilde

Find Den Rigtige at Ride Med Disse Bil-Shopping Tips

Hvis du overvejer om shopping for en bil, der er en masse du har fået at vide. Der er en masse af bil sælgere derude, som venter på at gøre deres bedste for at sælge dig deres biler, men de kan ikke være den rigtige omsorg for dig. Tag et kig på disse biler shopping tips til at få en bedre idé om, hvad du skal tænke dig om.

Køb aldrig en bil på dit første køb showroom. Hver bil forhandler vil forsøge at få dig til at gå ud med et nyt sæt nøgler i hånden. Selvom det kan være fristende, at forstå, at dette er en stor køb. Tag din tid på at shoppe rundt og sørg for, at du bliver tilbudt er virkelig det bedste for dig.

Snarere end at købe en helt ny bil, købe en let brugt en, der er kun et par år gammel. Mange biler kommer med en garanti, der kan overdrages sidste tre år, eller 36.000 km. Du vil spare en betydelig mængde over at købe nye, og den garanti vil give dig fred i sindet for det første år eller så.

Sørg for, at du ved, hvad slags køretøj du ønsker, før du indtaster en forhandler. Check online for at finde ud af mere om de køretøjer, der er til rådighed. Prøv også at låse i en prisklasse, du er villig til at bruge.

Aldrig kjole til at gå til en bilforhandler. Det vil være sværere at lave en aftale og overbevise en person, du fortjener en bedre pris på et køretøj, hvis du er draperet i dyrt tøj. Mens du ønsker at fremstå pæn og ren, må ikke bære noget, der vil gøre dig til at se mere godt stillet, end du er.

Være aggressive og selvhævdende. Du vil uundgåeligt ende med at forhandle prisen på bilen, så du skal ikke være bange for at skubbe lidt. Vær forberedt på at gå væk fra den forhandler, hvis du ikke gør fremskridt. Lad den tilbyder alene en dag eller to, og kontakt derefter sælger igen. Hvis de ved, at du er villig til at gå væk, vil de være mere tilbøjelige til at acceptere dit tilbud eller til counter-offer med en mere rimelig pris.

Før du hovedet ud af bilen shopping, tjek med din bank for at sikre, at du er berettiget til et lån. Du er nødt til at vide, at denne er tilgængelig, før du forsøger at købe. Nogle gange kan du få en bedre rente gennem den forhandler, men det er bedst at kontrollere gennem din bank også.

Check BBB rating af din lokale bilforhandlere, før du besøger dem. Som du sandsynligvis allerede ved, bilforhandlere kan være mindre end ærlig. Spar dig selv fra en masse stress og bekostning ved at undersøge, hvordan andre mener om den bil forhandler. Den tid, det tager, er intet i forhold til den tid, du kan affald på en sheisty forhandler.

Før du køber en bil, skal du overveje udgifterne til forsikring. Hvis du er finansiering af bil, vil du sandsynligvis brug for en omfattende dækning, i tillæg til ansvar beskyttelse. Nogle biler er betydeligt dyrere at forsikre end andre. Undgå overraskelser ved at spørge dit forsikringsselskab, om et tilbud, før du underskrive nogen papirer.

Afstå fra at bringe incitamenter eller ned betalinger, før forhandlingerne. Disse ting bør alle være taget ud af den nederste linje pris. Du kan få en endnu bedre pris, hvis du først forhandle aftalen, og du kan så diskutere de ekstra elementer.

Købe en bil er noget, du bør tage din tid med. De koster en masse penge, og du har brug for dem til at gøre en masse ting for dig. Det er derfor, du bør bruge de tips, der er fastsat ud her for at hjælpe dig med at finde ud af hvilken er den bedste bil til dig.