Øjenlæger I Aalborg

Jeg Ønsker ikke Dette for Gær Infektion Længere!

Har du en gær infektion? Er du ved at blive drevet til vanvid ved den uophørlige brænding og kløe? Dette er det rigtige sted for dig at være. Denne artikel indeholder mange nyttige tips om, der beskæftiger sig med irriterende og smertefulde symptomer af gær infektioner. Lær at få fritagelse fra din infektion ved at læse denne artikel.

Når du får gær infektioner, er det en god idé at kontakte din læge. At undlade at behandle en gær infektion vil få det til at blive værre.

Undgå at bruge enhver parfumerede produkter i nærheden af skeden. Kvinder, der bruger duftende puder eller enhver parfumeret feminin skylninger kan oprette en PH ubalance i skeden. Dette vil gøre gunstige betingelser for Candida Albicans til at vokse, hvilket er en svamp, der forårsager gær infektioner. Det er bedst at bruge uparfumerede puder og simpel vand til at vaske sig i private områder.

Sørg for, at hvis du lider af en gær infektion, du søger naturmedicin. Mange af de stoffer, der findes på markedet i dag, indeholder ubehagelige bivirkninger. Naturmedicin kan variere fra yoghurt og apple cider til eddike hvidløg. Der er masser af andre naturlige løsninger til rådighed for en gær infektion.

Undgå douching under nogen omstændigheder. Samtidig kan det føles som om du gør det rigtige, du er ved at skabe en ubalance i dit system. Douching forstyrrer din naturlige balance i planter, der gør dig endnu mere tilbøjelige til at udvikle en gær infektion. Det er nok bare at vaske området med vand og sæbe.

Undgå iført undertøj, mens du er hjemme. Din krop har brug for plads til at trække vejret. Gær infektioner er mere almindelige i varmen. Du kan føle dig fristet til at bære undertøj ud af vane. I det mindste, du bør imidlertid prøve at begynde at sove uden den. At gøre det vil gøre en gær infektion er mindre tilbøjelige til at forekomme.

Hvis du fortsætter med gær infektioner, igen og igen, er det tid til at besøge din læge. Ved hjælp af over-the-counter retsmidler er fint for de fleste kvinder. Dog, hvis du finder din gær infektioner holde kommer tilbage, din læge brug for at tjekke tingene ud, for at sørge for, at der ikke er nogle andre underliggende tilstand, der bidrager til dem.

Undgå at bruge parfumerede produkter, såsom duftende tamponer, pulver eller sæber, i området vaginal. De ingredienser, der gør disse produkter, der lugter godt kan forårsage en ubalance i den naturlige flora af vaginal regionen. Dette kan resultere i en gær infektion. Vælg uparfumeret problemer med at holde dig sund.

Drik tranebærsaft til at behandle din gær infektion. Denne juice er godt for urinveje problemer, men det kan effektivt behandle gær infektioner, også. Det vil hjælpe skylle bakterier og svampe, som er årsag til infektionen. At drikke et par kopper om dagen for et par uger kan hjælpe med at slippe af med ubehag og infektion.

Tage antibiotika med forsigtighed, hvis du er udsat for gær infektioner. Antibiotika er den mest almindelige medicin-relaterede årsag til gær infektioner, så sørg for du virkelig har brug for den medicin, eller fare. Har et hurtigt virkende middel på hånden for gær infektioner, når nogensinde du er nødt til at tage antibiotika.

Kløe kontrol skal ske gennem brugen af specialiserede produkter. Kløe kan gøre dig meget ubehageligt, så det er vigtigt at bekæmpe dette med det samme. Tilgang situationen fornuftigt. Køb produkter, der er bedst til at kurere kløen af gær infektioner. Du kan være fristet til at bruge et stærkere produkt fra hylden, man ikke godt for gær infektioner. Ikke.

Der er ingen grund til at leve med eller skjule de gener, der er kendt som en gær infektion. Du kan slippe af med de gener, der én gang for alle ved at anvende disse nyttige tips. Deal med din gær infektion ved hjælp af rådgivning fra denne artikel.