Øjenlæge Østerbrogade

Hvad Du Skal Gøre for At Balancere Dit Budget

Hvis du finde dig selv i et bjerg af gæld, kan det virke som om, at du vil aldrig være i stand til at grave dig selv ud. Start med at skabe strenge budgetter og shopping lister, der vil hjælpe dig med at holde styr på med din indkomst. Læse denne artikel for at få flere tips om håndtering af dine personlige finanser.

Du og dine børn bør overveje offentlige skoler for den højere læreanstalt over private universiteter. Der er mange meget prestigefyldte statslige skoler, der vil koste dig en brøkdel af hvad du ville betale på en privat skole. Også overveje at deltage i community college for din AA grad til en mere overkommelig uddannelse.

For at forbedre din privatøkonomi vaner, holde styr på dine faktiske udgifter i forhold til det månedlige budget, som du planlægger. Tage tid, mindst en gang om ugen for at sammenligne de to til at sørge for, at du ikke er over-udgifter. Hvis du har brugt mere, som du har planlagt i den første uge, kan du gøre op for det i de kommende uger.

En vigtig indikator for din finansielle sundhed er din FICO Score, så kender din score. Kreditorer brug FICO Score til at beslutte, hvor risikabelt det er at give dig kredit. Hver af de tre store kredit etater, Transunion, Equifax, Experian tildeler en score på dit kredit record. At score går op og ned afhængigt af dit kredit forbrug og betaling historie over tid. En god FICO Score, gør en enorm forskel i den rente, du kan få, når du køber et hjem eller en bil. Tjek din score, før nogen store indkøb for at sikre, at det er en sand afspejling af din kredit historie.

Når du får en uventet som en bonus eller en selvangivelse, udpeger mindst halvdelen at betale ned gæld. Du kan gemme den rente du ville have betalt på dette beløb, som er opkrævet i et meget højere tempo end nogen besparelser konto, der betaler. Nogle af pengene vil stadig stå for en lille splurge, men resten vil gøre din økonomiske livet bedre for fremtiden.

Den bedste måde at administrere din personlige finanser på kort sigt er at opretholde et månedligt budget. Ja, budgettering kan være irriterende og svært, men intet andet vil lade dig se, hvor går dine penge til. Sporing af dine udgifter og at holde et budget, der vil hjælpe dig med at opbygge en besparelser konto og begrænse unødvendigt forbrug.

En stor dødt træ, som du ønsker at skære ned, kan omdannes til en ekstra hundrede eller flere dollars, afhængigt af størrelsen af træet, som du er at skære ned. At dreje træet til brænde, som så kunne sælges til en individuel pris eller et bundt pris, ville producere indkomst for dine personlige finanser.

Altid lave dit kreditkort betalinger til tiden. Hvis du ikke er du sikker på at blive anset for en kreditrisiko, din kredit score vil gå ned, og din rente vil gå op. Gør i det mindste et minimum betaling til tiden, så sent betalinger, der ikke får anvendt til at din kredit rapport.

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, så glem ikke at fratrække din forsikringspræmier på din skat. Præmien du fratrække vil reducere din justerede bruttoindkomst, og du kan bruge det, selv hvis du ikke itemize dine fradrag. Dette kan spare dig for en hel del kommer skat tid, så glem ikke om det.

Som sagt i begyndelsen af denne artikel, kan det være overvældende at betale tilbage nogen af den gæld, du skylder. Giv ikke efter at lånehajer eller kreditkort selskaber med høje renter. Husk de gode råd i denne artikel, så du kan få mest ud af din indkomst.