Øjenlæge Østerbro

De Bedste Tips Og Tricks Til Fiskeri

Har du haft lyst til fisk, men har altid lægge det ud? Føler du, at hvis du har fanget fisk fra tid til tid, du kan spare lidt penge? Jamen, så ser ingen yderligere, fordi de tips i denne artikel kan hjælpe dig med at komme i gang med lystfiskeri, og du kan lære at blive en succes på fiskeri.

Alle fiskere bør være forsynet med en skala, når de er ude at fiske. Dette vil lade dig vejer ethvert trofæ fisk, du fanger, som du planlægger at frigive, giver dig bevis for, at dit talent.

Før du begiver dig ud på en fisketur, investere i materialer af høj kvalitet. Det er især vigtigt, at du køber en god spincast hjul og stang. Ikke føler at du er nødt til at bruge en masse penge. En holdbar og pålidelig set-up kan fås for mindre end $35. Når det kommer til fiskeri, godt udstyr er nøglen.

Sammen med et kamera, det er en god idé for catch and release fisker til at bære rundt på en tape foranstaltning i deres tackle box samt. Dette vil give dig mulighed for at måle din fisk, før du slipper det, der giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret fisk kopi på et senere tidspunkt.

En stor fiskeri tip om, at alle fisker kan bruge, er at praktisere forskellige former for støbning. Det er vigtigt at lære at kaste fra forskellige vinkler og afstande for at give dig selv de bedste chancer for at præsentere din agn i præcis den position, du gerne vil. Forskellen mellem en bid, og intet kan ofte være et par inches.

Sørg for, at du vælger det rigtige udstyr til dit fiskeri venture. Hvis du er nybegynder, bør du vælge en enklere stang og hjul, der er let at betjene. Begyndere bør aldrig bruge open-faced fiskehjul. Når du får hænge af disse stang og hjul, kan du gå videre til de mere avancerede af slagsen.

Hvis du ryger og fiskeri gå hånd-i-hånd, være forsigtig, når fiskeri fra kysten. En masse mennesker faktisk røg som de fisk, og du ikke ønsker at forårsage en ulykke og fare for dig selv og alle omkring dig. Selv om banken måtte være våd, skal den omkringliggende anlæg liv kan være tør og gå op i flammer hurtigt.

Så du har besluttet, du ønsker at tage op lystfiskeri som hobby. Når du lige er startet med at fiske, bør du holde dit udstyr temmelig simpel. Det afhænger af, hvad du er type fisk, du fisker efter, når det kommer til udstyr. De fleste begyndere starter med let grej. De væsentlige nybegynder udstyr bør omfatte en stang og hjul, 12 lb. test linje, små og mellemstore kroge (for levende agn), et par bobbers, et par kunstige fluer, nogle synk, en tang, en netto, og en lomme kniv. Glem ikke at tjekke din tilstand ‘ s love for at se, hvis du har brug for et fisketegn til kroppen af vand, hvor du har planer om fiskeri.

Overveje på vej ud at fiske under en fuldmåne. En full moon har en indvirkning på vand og kan gøre fiskene mere aktive. Du kan også finde, at der er færre mennesker på vandet i aften, hvilket betyder, at du har en bedre chance for at gøre dette store fangst.

Det er ekstremt vigtigt, at du er opmærksom på den type fisk, du forsøger at fange og agn, der tiltrækker dem. For eksempel, havkat nyde at spise rå kylling lever, og brasen, fisk, insekter foretrækker lide fårekyllinger. Brug af den forkerte bait er en opskrift på fiasko med fiskeri.

Når støbning din linje i en flod eller sø, sikre, at du har tilstrækkelig plads, især hvis du er ny til fiskeri. Kroge kan let få træer, buske, el-ledninger eller andre genstande, overhead, hvilket kan betyde, at du mister din krog og agn. Altid kastet fra et sted, der har masser af plads.

Sørg for, at du har fokus på din agn, farve og også vandets farve. Du er nødt til at vælge en farve agn fisk vil være i stand til at se. Farvestrålende agn er ideel til mørke vand. Klart vand kræver mørkere farvede lokker, der ikke passer ind i omgivelserne.

Månens faser spiller en vigtig rolle i fisk aktivitet om natten. For eksempel, at fisk er mere aktiv under en fuldmåne end en ny måne. Du er også mere synlige i klart måneskin, så pas på ikke at skille sig for meget.

Når du har slingrede dine fisk i, er du nødt til at fange det ordentligt. Du skal enten at tage det rundt om maven, eller ved at dens underkæbe. At snuppe en fisk af den nedre kæbe vil lamme den og giver dig mulighed for nemt at fjerne krogen. Få fat i en fisk af sin mave, hvis du er sikker på det er gjort kampene.

Sørg for, at du fisk på den rette tid og temperatur. For eksempel, hvis du ønsker at fange en bas eller en stor fisk, du bør vente til morgenen eller om aftenen. Mindre agn fisk er mere aktive på disse tidspunkter af dagen, hvilket medfører større fisk at være i fodring tilstand. Bare sørg for, at vandet er over 50 grader, når du fisker.

Nu, at du forstår nogle af de måder, det tager at blive en succes på fiskeri, bør du føle sig mere trygge, når de går ud at fiske. Bare husk, at der er mere information, end hvad der står i denne artikel, så sørg for altid at være på udkig efter nye ting at lære.