Meget Forhud

Tips Til At Få Dit Kredit Under Kontrol.

Er din kredit score er lavere end du ville have det til at være? Kredit reparation er noget, der kan være ved at foretage enhver, der er villig til at gøre, hvad det tager. Læs vores tips og du vil finde ud af, hvordan du kan få din kredit score tilbage til der, hvor du vil have det til at være.

Modstå de afdragsfrie perioder, at kreditkort kan tilbyde dig, hvis du forsøger at løse dit kredit. Det kan være fristende at være i stand til at springe betalinger, men det er ikke en god idé. En historie regelmæssigt for at betale din balancer er afgørende for en god kredit rekord. Mindst betale minimum hver måned, og mere hvis du har råd til det.

Når du kontrollere din kredit rapport for fejl, vil du ønsker at tjekke for konti, du har lukket, er opført som åbne, forsinkede betalinger, der faktisk var på tid, eller enhver anden utal af ting, der kan være forkert. Hvis du finder en fejl, så skriv et brev til kredit præsidiet og omfatter alle bevis for, at du har såsom kvitteringer eller breve fra kreditor.

At opbygge din kredit score, der gælder for sikker kredit kort. Du beslutte på forhånd, hvor meget disse kort vil dække, så du ikke tilbringe mere end du kan råd til at betale tilbage. Dette bør hjælpe dig med at administrere dine finanser effektivt og opbygge din kredit på samme tid.

Der findes flere non-profit organisationer, der kan hjælpe dig med at reparere din kredit. I stedet for at reducere det beløb, du skylder (der bliver rapporteret negativt) du kan arbejde med disse organisationer, der vil i samarbejde med den gæld samlere til at reducere renten, som i kraft reducerer det beløb, der skyldes.

Når du er i processen med at reparere din kredit, vil du nødt til at tale med kreditorer eller inkassobureauer. Sørg for, at du taler til dem i en høflig og høflig tone. Undgå aggression eller det kunne give bagslag for dig. Trusler kan også føre til sagsanlæg på deres side, så bare være høflig.

Et vigtigt tip til at overveje, når man arbejder med at reparere din kredit, er det faktum, at du kan ikke lovligt at have en anden kredit-fil, der er oprettet for dig. Dette er vigtigt at vide, fordi der er sammers, der tilbyder at gøre dette, og det er ulovligt. Du kan kun have et cpr-nummer og en tax-ID.

Ikke får blandet op i ting, der kan føre dig til fængsel. Internettet er fuld af svindel, der viser dig, hvordan du kan udforme en vildledende kredit-fil. Dette er ulovligt, og du vil i sidste ende blive fanget. De kan synes som en lille sag, men hvis du blive fanget, og du kan få store bøder og endda fængsel tid.

Kæmper med dine kreditorer, kan være en udfordring, og ret frustrerende. Holde din cool. Det vil ikke betale for at få vrede og skrig på den repræsentant, som du kommunikerer med. Det vil sandsynligvis gøre dem mindre tilbøjelige til at bøje på nogen af de gebyrer, de kunne potentielt falde for dig.

Hvis du forsøger at reparere din kredit score, du har brug for en større kreditkort. Mens du bruger en butik eller gas-kort kan være en initial fordel, især hvis din kredit er ekstremt fattige, for at få den bedste kredit, du har brug for en større kreditkort. Hvis du ikke kan få en med et større selskab, så prøv for en sikret kort, der konverterer til en almindelig kort, efter at en række af on-time betalinger.

Når jeg forsøger at reparere din kredit via en online-service, så sørg for at være opmærksom på gebyrer. Det er en god idé for dig at holde fast med websteder, der har de gebyrer, der klart angivet, således at der ikke er nogen overraskelser, der kan skade din kredit videre. De bedste steder er dem, der giver pay-as-you-go og månedlige afgifter. Du bør også have mulighed for at annullere når som helst.

Hvis du er løbet tør for muligheder, og har intet andet valg end at indgive konkursbegæring, få det overstået så hurtigt som du kan. Indgivelsen konkurs er en lang, kedelig proces, der skal i gang så hurtigt som muligt, så du kan få begynde processen med at genopbygge din kredit.

Betale for en kredit overvågning. Disse tjenester vil tage et gebyr fra dig for at aflægge rapport til dig hver måned på aktivitet på din kredit, måder, du kan forbedre din score, og vil også gøre dig opmærksom på eventuelle fejl eller udeladelser. Hvis du forsøger at genopbygge din kredit, vil disse tjenester kan være meget nyttigt.

Undgå ny gæld! Når du er i processen med at reparere din kredit, den sidste ting du ønsker at gøre, er at tilføje mere gæld, til din last. Vil du have en lettere tid at afvikle gammel gæld, hvis du ikke samle ny gæld, du vil nødt til at betale for!

Afbetale dit kreditkort i fuld hver måned, hvis du kan. Gør det til et punkt for ikke at køre alt for meget kredit card gæld ved at betale det fuldt ud. Dine kreditorer vil se at du er ansvarlig, hvis du foretager en betaling i fuld hver måned, som kan forbedre din kredit.

Dit kreditkort er vigtig, og du kan øge din score og lave din kredit. Vores tip er lige, hvad du behøver for at få dig i gang på vej til kredit reparation og se din kredit score begynde at stige. Hvad venter du på? Kredit reparation er blot et par skridt derfra.