Længste Pik

Masser Af Bryllup Ideer Og Råd Til En Bemærkelsesværdig Ceremoni

Hvis du føler dig lidt overvældet bare at tænke sig om bryllupper, du er nødt til at huske på, at planlægningen af et bryllup bliver mindre stressende, når du uddanne dig selv og lære så meget som du kan om bryllupper. Tage noter fra denne artikel og se, hvilke oplysninger du kan få der kan hjælpe dig med at planlægge et bryllup.

En af de ting, du kan gøre for at sørge for, at alt ser godt ud, er at vælge et badeværelse buddy. Denne person kan sidde ved siden af dig i badeværelset for at give dig et andet sæt øjne til at analysere din kjole, tilbehør og makeup, som du skal bære på din bryllupsdag.

Når du vælger en makeup artist til at hjælpe dig med dit bryllup, du helt sikkert ønsker at tjekke ud før arbejde. Sikre, at du kan lide deres stil af makeup. Sørg for, at det er noget du kan se dig selv iført. Du ønsker ikke at opdage lige før brylluppet, at du ikke kan lide den måde dit makeup artist gør tingene på.

Husk på, at receptionen er det tid for dig at slippe løs, men ikke gør noget for naturen som din i-love vil blive ved brylluppet. Sørg for, at du danser og har tid i dit liv og med dine venner, som du vil værne om disse øjeblikke for resten af dit liv.

Sørg for, at efter dit bryllup, du send tak noter til alle dine gæster til ikke kun kommer til dit bryllup, men for de gaver, som de gav til dig. Dette vil gøre dem til at føle sig speciel og vise, at du har værdsat dem, der bruger deres tid til at dele din specielle øjeblik.

Prøv at undgå at blive syg til dit bryllup! Op dit indtag af C-Vitamin og spiser kun sunde ting i ugerne op til den store dag. Holde sig væk fra andre fødevarer, der kan forårsage maveproblemer eller gas som den sidste ting du ønsker at gøre, når du står på forsiden af ceremonien være flatulent!

Brides, der ønsker et kig på luksus, kan forskønne deres bryllup buketter med noget, der glimter, som rhinestones, Swarovski krystaller, eller endda en lille smule af diamanter. Krystaller kommer i lim og varme-fast sorter, eller brude kan vælge at tilføje stykker af kostume smykker eller arvestykke stykker til deres buketter. Sammenhængen er vigtig i forhold til sten størrelser, snit og farver, der glimter, som alle dette behov for at koordinere med din overordnede ensemble.

Check med post office til deres størrelse og vægt begrænsninger for brev, e-mail, før du placerer din wedding invitation for. Hvis du kan skalere tilbage den størrelse og vægt af dine invitationer, så de betragtes som en standard størrelse, kan du gemme hundredvis af dollars i overskud porto for at sende noget stort og omfangsrigt.

Tilføjelse af elementer til dit bryllup gave registreringsdatabasen kan være meget overvældende, især hvis du tilmelder dig på et stort varehus. Du skal ikke være bange for at lave flere aftaler, snarere end at forsøge at bygge hele din registreringsdatabasen på en enkelt dag. Denne strategi holder processen stress-fri. Overveje at bygge din registreringsdatabasen ved husstand område. På en tur, skal du vælge elementer, køkken, derefter badeværelse varer, så poster til soveværelset og så videre.

Sjov bryllup favoriserer er en fantastisk måde at holde børnene underholdt ved receptionen. Du kan gå til de dollar butik og afhente en kurv fuld af lækkerier at indstille til de tabeller, som kan holde børnene travlt, mens deres forældre har en stor tid på partiet.

Sørg for, at du sender din kjole for at få renset dagen efter dit bryllup, og at det er pakket op for dig at beholde som et minde. Vil du ønsker at begrænse mængden af støv, der får på din kjole, så det forbliver frisk i mange år fremover.

Du bør kontrollere placeringen af dine udendørs reception i forvejen. Sørg for, at stedet er så rent som muligt. Du bliver nødt til at tilføje nogle dekorationer: tænk på at tilføje flere blomster til at skjule ubehagelige genstande såsom skraldespande. Har et par venner ind placeringen lige før receptionen.

Ønsker du at gøre noget anderledes? Hvorfor ikke planlægge et bryllup langt væk fra hjemmet, måske på placeringen af din honning måne? Sørg for, at alle vigtige gæster kan få råd til turen, eller give dem med transport. Der rejser sammen kan være en masse sjov, og dit bryllup vil mere ligner en ferie end en ceremoni.

Nu, at du har nogle tips og ideer i dit hoved, kan du begynde at tænke i strategier, som du ønsker at bruge til dit bryllup planlægning. Denne artikel tjener kun som en delvis summen af alle de ting, du kan lære, selv om. Holde det i tankerne og ophold på udkig efter mere information, og du bør se succes.