Krum Penis

Find Den Bedste Og Mest Kreative Landskabsarkitektoniske Ideer Her.

Landskabspleje er mere end en hobby. Det er en kunstart. Hvis du gerne vil arrangere din værftet kunstnerisk, du har brug for at lære et par teknikker til at hjælpe dig. Når du mestrer kunsten af landskabspleje, vil du være i stand til at bruge din kreativitet og vise resultaterne til dine venner og familie.

Du skal vide, at priserne svinger fra den ene sæson til den anden. Du skal sammenligne priserne for de materialer, du har brug for, og vente på det rette øjeblik til at købe dem. At købe i store mængder, er også en god måde at spare penge: du må ikke være bange for, at bestanden materialer, du ved, du vil bruge senere.

Brug sten, og sten til at reducere mængden af græs på din græsplæne. Sten og småsten er attraktive tilføjelser til enhver gård, og de ikke kræver regelmæssig vedligeholdelse. Græs kræver regelmæssig klipning, vanding og gødning. Reducere mængden af græs i din værftet kan hjælpe til at spare dig tid og energi.

Når du designer din egen landskab, være sikker på og gøre brug af sten og småsten i dit design. Dekorative sten og småsten tilføje en flot kontrast til den grønne områder, der leveres af dine planter, og kan virkelig forbedre udseendet af hele dit landskab. Bare sørg for at samle sten, der komplimenterer din landskab.

Lær, hvordan du ordentligt lag dine senge. Du skal have et første række med din højeste planter og holde din korteste planter til dit sidste række. De højeste planter, der skal mod Nord for at beskytte de små fra kolde vinde. Sørg for at alle dine senge er organiseret på samme måde.

I din næste landskabspleje bestræbelse kan du ønsker at medtage en vand-feature som et fokuspunkt. Vand funktioner er meget tiltalende, ikke kun for deres udseende, men også for den smukke lyde, de kan gøre. Der er mange muligheder, lige fra springvand til faux floder, der vil helt sikkert forbedre din værftet udseende.

Når du køber planter til din have, skal du sørge for at vælge dem, der er lokale for dit område. Denne måde, du ved, at dit klima er ikke for hård ved planterne. Sørg også for, at du ved, hvad slags pleje er involveret, for de planter, som du vælger at købe.

Fokus på anlægget, og haven organisation, der tager pleje og behandling ligheder i betragtning. Mange planter har fælles gødning, og behov for vedligeholdelse. Hvis du planter sammen i henhold til deres sundhedsmæssige behov, herunder udsættelse for sol, du vil minimere din vedligeholdelse gang gennem konsolidering af indsatsen. Dine fødder vil takke dig i slutningen af dagen.

Billigere er ikke altid bedre. Da landskabspleje er så dyre, at mange kan blive fristet til at købe den billigste materialer derude. Dette kan være en stor fejltagelse, og kan ende med at koste dig meget mere i det lange løb. Gøre din forskning. Kig på anmeldelser, ekspert udtalelser og kundernes feedback, før du foretager et køb.

Du skal ikke blive overvældet af den koste, eller mængden af arbejde, landskabspleje kræver. Bare tage tingene et skridt ad gangen. For eksempel, du kan fokusere på din forhave landskabspleje, eller lave en lille del af din have er billedet perfekt. At sammensætte din landskabspleje projekt, stykke for stykke, vil gøre det lettere for dig at få præcis hvad du ønsker.

Når du tænker om din nye landskab design, er du nødt til at overveje mængden af tilgængelige sollys, og vælge de rigtige planter for denne eksponering. Hvis du ikke gør dette, kan du planter vil enten visner, fordi de får for meget sol, eller de bare vil forblive stagnerende eller dør, fordi de ikke får nok.

Nu hvor du har læst denne artikel, bør du have nogle grundlæggende teknikker under bæltet for at hjælpe dig med at forme din værftet til at matche din kunstneriske vision. Lad din indre kunstner ud, så du kan gøre din værftet matche dine drømme. Landskabspleje vil tillade dig at være en del tid eller på fuld tid som kunstner, og har noget, som du kan vise som et resultat af dit hårde arbejde.