Jødisk Omskæring

Før du Køber Dyre Sundhed Forsikring Læs Disse Gode Tips

Mange forbrugere er helt forvirret, når det kommer til sygesikring. Det kan til tider være en smule overvældende. Nedenstående artikel vil kort diskutere nogle almindelige spørgsmål om sygesikring. Læs om:

Hvis du i øjeblikket ikke har en sygeforsikring for dig selv eller nogen medlem af din familie, kan du ønsker at tjekke med din lokale eller statslige human services office. De kan være i stand til at give dig adgang til billige forsikringer eller lægehjælp i tilfælde af at din er syge eller tilskadekomne.

For at spare mest på din sundhed, forsikring planen, skal du bruge en online regnemaskine til at sammenligne omkostninger på flere forskellige planer. Også tage hensyn til din egen fysiske sundhed. For eksempel, hvis du er ung og generelt sund, opt for en plan, der har en højere per besøg fradragsberettigede, snarere end et dyrt månedlig præmie.

Hvis du har brug for at finde en læge, der tager din sundhed, forsikring, du ønsker først at spørge virksomheden, for en liste over læger, der dækker. Dette kan hjælpe dig med at indsnævre søgningen. Så er det en simpel opgave at opfordre lægerne til at se, hvis de accepterer din forsikring, og nye patienter i øjeblikket.

Dental forsikring er noget, der kan vise sig at være meget hjælpsom. Køber dental forsikring betyder, at når du har brug for en rengøring eller noget andet sker ved tandlægen, og denne andel vil blive betalt for. Hvis du har børn, dental forsikring er et must, fordi prisen for at gå til tandlægen kan blive meget høj.

Gøre din forskning om, hvad der var indeholdt i den nyligt vedtaget lovgivning om sundhedsydelser, før du købe en politik. Forsikringsselskaber gør hvad de kan for at komme ud af denne, og de kan holde det for dig som kunde, hvis du køber din politik uden at vide det. Gør dit hjemmearbejde, før at forpligte sig.

Vær opmærksom på, at visse sygesikring selskaber vil ikke give dig en forsikring, hvis du har alvorlige præ-eksisterende forhold. Dette er fordi, at de ser på dig som en forpligtelse. Hvis dette sker, søg på internettet eller spørg venner og familie om de kender til en sygeforsikring, der vil give dig med en forsikring.

Når tænker på at få en sygeforsikring plan, ikke mange mennesker tror ved at bruge en mægler til at få dem den bedste politik. Disse mæglere kan finde forsikringsselskaber, der er velegnet til en person, får de bedste priser, der tilbydes, og vil være der til at forklare alle aspekter af en bestemt sundhed planen.

Må ikke vente, indtil du har brug for det til at starte på udkig efter en sygeforsikring. Ikke kun vil flere organer afvise dig, men dem, der ikke accepterer du ofte vil opkræve dig meget højere beløb. Når du har en allerede eksisterende tilstand, kan det være meget vanskeligt, hvis ikke umuligt, at få en rimelig dækning til en rimelig pris.

Du skal være opmærksom på, hvad slags stoffer er påvirket af din sundhed-plan ‘ s dækning. Anti-depressiva er mest populært foreskrevne form for narkotika i USA, men hypertension medicin er andet til dem. Mange af disse stoffer er kun til rådighed i det navn, mærke version, hvilket betyder, at co-betaler, kan blive dyrt. Uden tilstrækkelig receptpligtig medicin dækning, de omkostninger, der er temmelig meget dyre.

Hvis du er kvalificeret, kan du få en medicinsk behandling kort på en rabat, der kan give dig lavere omkostninger, forsikring og dækning fra dit forsikringsselskab. Disse kort, der tillader dig at besøge læger i deres netværk, der har reducerede omkostninger omsorg for familier med lav indkomst. Ved at have en af disse, skal du bruge en HSA at få råd til alle udgifter.

Spørg din revisor til at tjekke ind på sundhed forsikring premium fradrag på din lille virksomhed indkomstskat. I år (2011) ejere af små virksomheder var i stand til at fradrage deres præmier for anden gang på Tidsplan SE, og med den nuværende økonomi regeringen vil helt sikkert være at tilbyde ekstra tilsvarende fradrag til at holde folk i gang.

Hvis du er ved at nå den alder, hvor dine forældres health insurance plan vil ikke længere dække dig, kan du abonnere på COBRA i op til tre år. COBRA er en forholdsvis billig løsning, og giver ordentlig dækning. Hvis du vælger en anden forsikring planen, gælder stadig for COBRA, indtil den nye træder i kraft.

At udfylde en sygeforsikring tilmeldingsformularen kan tage dig aldre! Hvis du vil, så spring besværet, finde en uafhængig forsikringsmægler, der kan ikke kun spare dig al den tid, der ansøger, men også kan hjælpe dig med at finde det selskab og politik, der er bedst til dine behov. Han vil også være der for dig, når du har brug for et svar på dit spørgsmål, eller til at hjælpe dig med at indgive din første påstand.

Omkostningerne til din sygeforsikring plan i høj grad varierer fra stat. Nogle stater som New York, tilbyder nogle af de mest dyre sundhed planer om i landet. Stater som New York opkræve en højere rente, fordi loven de er forpligtet til at forsikre alle, uafhængigt af deres sundhed.

Forhåbentlig, de spørgsmål, der er drøftet ovenfor, vil hjælpe dig med nogle fælles sygesikring spørgsmål. Du er ikke alene! Andre har fundet emnet til at være ganske forvirrende og overvældende. Anvende de oplysninger, der passer til dine individuelle behov.