Hypospadi

Tips, Der Kan Hjælpe med at Forbedre deres Kompetencer som Forældre

Mål afgrænsning er en uundgåelig opgave, som forældre. Vi afgrænse mål at nå selv de simpleste opgaver. Vi har også afgrænse dem til de mere komplekse opgaver. Denne artikel vil give nogle tips, der vil vise sig at være uvurderlig i at hjælpe med at nå disse mål, og i nogle tilfælde i hvert fald, selv afgrænse dem.

At være forældre er en af de hårdeste job der findes. Du vil gerne forblive fast med dine børn, men det er lige så vigtigt at være retfærdig, ærlig og, vigtigst af alt, konsekvent. Når du har et godt håndtag på disse begreber, så har du et godt fundament for effektiv forældre teknikker.

Lad baby sygeplejerske, så længe han er stadig aktivt med sugende dyb trukket bevægelser. Hvis barnet begynder at bremse, hold ned på dit bryst i et par sekunder for at frigive mere mælk. Hvis han er stadig sulten, dette vil få ham i gang igen. Hvis han ikke svarer, så prøv at skifte sider, som han kan have tømt på, at bryst.

Når dit barn falder og støder hovedet, ikke tillader dem at gå til at sove mindst to timer. Dette er fordi du ønsker at overvåge for de symptomer, som dit barn kan have været udsat fra indre blødning. Nogle symptomer omfatter desorientering, forvirring, hovedpine og svimmelhed klager, og sløret syn. Hvis dit barn har disse symptomer, skal du bringe ham/hende til skadestuen.

Begrænse mængden af tv-dit barn ure hver dag. For meget tv er dårligt for dit barn, mentalt og fysisk. Det er en af årsagerne til fedme blandt børn, kan føre til nedsat syn, og bidrager til en følelse af angst. Har dit barn lege med legetøj eller gå udenfor i stedet for.

Det er vigtigt, at du genkende tegnene på, at dit barn er klar til at begynde at bruge toilettet. Ved at skubbe dem til at bruge det, når de ikke er klar, du kan faktisk forsinke hele processen. Nogle tegn på parathed, kan nævnes det at have regelmæssig afføring, for at holde sig tørre i mindst to timer i træk, og kommer ud og beder om at bruge potte.

Hvis du ønsker at fremme gode studievaner, sørg for, at dit barn har en fuld mave. Et barn har brug for energi til at studere effektivt. Det vil forhindre dem fra at blive løbet træt og holde deres hjerne arbejder. En lille snack, som et æble eller nogle peanut smør, kiks, kan gøre underværker i løbet af studie tiden.

Når du har lavet din første barn, skal du ikke købe hver gadget på markedet. Der er en million produkter derude for dit spædbarn, og sandheden er, du ikke har brug for de fleste af dem. At købe en million ting vil kun rod i dit hus op og koste dig flere penge end du skal bruge.

For dine børn, der er under de begrænsninger, til at køre i en bil uden en bil sæde for at være sikker, skal du købe dem en roen og følg alle instruktioner for at sikre, at du kan rejse sikkert med dit dyrebare last. Deres er mange betroede mærker, at en hurtig søgning på internettet kan føre dig!

En stor forældrerollen tip er altid at lytte til dine børn, når de har brug for at tale til dig. En masse forældre bare bliver irriteret, når deres barn forsøger at tale til dem, dette giver barnet en følelse afskediget. Validere dit barns følelser ved at tage sig tid til at lytte til dem.

Hvis dit barn er at have et raserianfald, der er en af de mest effektive måder at få dem til at falde til ro, er at minimere andet støj og aktivitet. Forsøg ikke at afhente dit barn; du bruge et lille bord eller en stol og et tæppe til at lave et lille telt, at han kan gå under. Give ham et velkendt objekt, og lad ham slappe af.

Ved afgrænsningen af de mål, vi giver retning, ikke bare for vores børn, men også for os. Blot at vide, hvordan til at afgrænse et mål er utilstrækkelig. Vi skal også vide, hvordan at gå om at nå dette mål. Denne artikel skulle vise sig at være uvurderlig i at undervise os i, hvordan man gør begge dele. Mål er meningsløst, hvis ikke vi vide, hvordan at nå dem.