Hvorfor Omskæring

Tips til at Fortælle Din Familie, at Du Har Kræft

Kræft er en meget skræmmende sygdom, der påvirker millioner af menneskers liv. Hvis du eller et familiemedlem har kræft, så sørg for at du gør dit bedste for at hjælpe med problemet. Læs videre for at se en artikel fuld af tips om, hvordan til at håndtere denne ødelæggende sygdom.

For at reducere din risiko for forskellige typer af kræft, ikke ryger eller bruger tobak på nogen måde er en af de bedste og nemmeste metoder. Rygning har været knyttet ikke alene til frokost kræft, men også at lunge, blære, livmoderhals og nyre kræft. De må ikke tage risikoen, og stoppe nu, eller ikke starte!

Ud over at gøre dig føle sig godt ud i dit daglige liv, opretholde en sund vægt og kost, og få masser af motion, har vist sig at reducere risikoen for kræft. Gøre de sædvanlige ting, herunder at spise frugt og grøntsager, drikke otte glas vand om dagen, og motion 30 minutter om dagen, fem dage om ugen.

Latter er en god måde at cope med kræft. Mange mennesker finder det svært at finde humor i deres liv, efter at de har været diagnosticeret med kræft, men hvis du har humor i dit liv, vil du føle dig stærkere samlet. Jo mere du griner, jo bedre chance har du for at bekæmpe kræft.

Mens kæmper mod kræft, prøv dit bedste for at opretholde en normal livsstil. Den mere normale din livsstil er, jo mindre chance har du for at blive stresset og mod angst. Stress og angst kan gøre kræftpatienter mister synet af håb i deres bekymrende tid. Hvis alle justeringer, der skal foretages for at opretholde et normalt liv, og derefter overveje dem.

Bortset fra at du taler med dine nære venner, familie medlemmer og din læge, bør du også prøve at tale med andre kræftpatienter. Dem, der har haft første hånd erfaring med kræft vil vide bedre end nogen anden, hvad du går igennem, og de kan tilbyde støtte og udveksle erfaringer til at hjælpe dig gennem.

Alle kvinder over 40 år skal modtage mindst en mammogram om året for at få brystkræft tidligt. Brystkræft forvolder skade på millioner af kvinder, og fange det tidligt, er uden tvivl den bedste måde at bekæmpe denne type af kræft til dato. Starte årlig mammografi, når du nå op på 40.

De siger, at spise et æble om dagen holder lægen væk, men spiser et løg om dagen kan faktisk holde kræften på afstand. På grund af den store mængde af antioxidanter stifter i løg, spise dem regelmæssigt kan bidrage til at fjerne frie radikaler fra kroppen og dermed hjælpe dig til at forebygge kræft.

Folk, der drikker appelsinjuice er mindre risiko for at få mavekræft skyldes, at C-vitamin, der er indeholdt i. Mange undersøgelser har vist, at 1000mg af C-vitamin per dag kan alle, men at fjerne mavekræft, men selv et lille glas EFT hver dag, indeholder omkring 40 mg C-vitamin, kan hjælpe dig med at forhindre det.

Prøv at nedtone mængden af tid, du bruger i solen. Folk undervurderer mængden af risiko forbundet med overdreven udsættelse for sol. Udgifterne steg tid i solen øger din risiko for hudkræft. Sørg for at bruge en høj FAKTOR solcreme, dække ubeskyttet hud og dække dit hoved med en hat.

Frisk luft er helt sikkert undervurderet, men helt sikkert nyttigt, når du forsøger at slå kræft. Nyder solen og vinden kan være meget rolig, afslappende og forfriskende. Og hvis du kan gå rundt uden, at du også får den ekstra fordel af motion. Komme ud i det fri hvis du er i stand til.

Opretholde en ærlig fremgangsmåde, når der beskæftiger sig med en person, der har kræft. Din ven, eller et familiemedlem kan blive nødt til at træffe vanskelige beslutninger om deres fremtidige behov, og de har brug for at vide, hvad de skal forvente. Det er også vigtigt at dele så meget information som muligt med andre familie medlemmer, så de kan begynde at arbejde med deres egne følelser.

Forstå de symptomer på kræft, og hvordan til at identificere, når du kan være i fare. Hvis du ved, hvad perioder er risikabelt for dig, så du kan identificere og tolker symptomer og advarselstegn meget bedre.

Hvis du støtter en familie medlem, der har været diagnosticeret med kræft, og gå til læge med dem, være sikker på til selv at stille spørgsmål. Bare fordi du ikke er en patient, betyder ikke, at du ikke skulle have spørgsmål til lægen, så godt. Målet er at være i stand til at tilbyde den støtte, der er nødvendig, og at gøre det gennem en professionel rådgivning, ikke gætterier eller teorier.

Før du starter behandlingen, skal du bede alle spørgsmål, du har, der går gennem dit hoved, så vil du være klar til de fysiske ændringer, der vil sandsynligvis ske. Hvis du er godt klar over, hvad der ligger forude, vil du være i en bedre position til at klare. Hvis du vil tabe håret på grund af kemoterapi, diskutere muligheder som at få en paryk med dem, der har været igennem det før dig.

Se efter måder at tilføje mere sjov i dit liv. En kræft diagnose, vil have en stor indvirkning på dit liv, men lad det ændre det grundlæggende i, hvad du kan nyde. Holde gør de ting, der giver dig glæde, som ser anime, vil kunstudstillinger, eller hegn. Mens dit liv nu har en ny dimension til det, og kvoter, der skal gøres for, at grundlæggende er det stadig dit liv til at leve.

Som du kan se, er der mange ting, du kan gøre for at hjælpe den tilstand, hvis du eller nogen du kender har været diagnosticeret med kræft. Prøv at anvende den rådgivning, du har læst i denne artikel, for at give dig selv eller din elskede den bedste chance for at de kan have mod denne sygdom.