Hvordan Får Man En Større Numse

Muskel Bygning Er Let Ved at Bruge Dette Råd

Der er mange metoder derude for at opbygge muskler hurtigt og nemt, men hvis du har prøvet dem, kan du allerede ved, at mange af dem er ikke særlig effektiv. Nogle af disse metoder kan endda være farligt! Det er derfor, det er vigtigt at få bedst mulig information. Læs videre for at lære de rigtige måder at opbygge muskler på en sikker måde.

Træn mindst tre gange om ugen. Du skal have mindst tre træningspas hver uge, hvis du ønsker at se en stor muskel vækst. Hvis du er helt ny på vægttræning, kan dette reduceres til to i starten, men du bør øge antallet af sessioner per uge, så snart du er i stand. Hvis du allerede har en vis erfaring med styrketræning, så kan du tilføje flere sessioner.

Har du brug for masser af protein for at opbygge muskler. Protein giver de byggesten, der kan skabe muskler. Din krop har problemer med at opretholde muskelmasse, når du ikke spiser nok. Spise magert, sunde proteiner på to ud af tre af dine måltider, og spise en proteinrig snack mindst én gang dagligt.

Du bør helt øve dig på, når du udfører vægtløftning, øvelser for at maksimere din muskel gevinst resultater. Gøre dette ved at tvinge dig selv til at holde gør en mere gentagelse, indtil du absolut ikke. Dette sender et klart signal til din krop, at du har brug for flere muskler. Husk at få hjælp fra en spotter, så du ikke pludselig falde, den vægt, når du er færdig.

Tålmodighed er nøglen. Du er ikke kommer til at udvikle rock hard muskelmasse natten over. Du er nødt til at arbejde hårdt og længe for at få de resultater, du håber på. Tillad ikke jer selv at blive afskrækket, hvis du ikke kan se de resultater, du havde håbet på. Hold dine mål fornuftig og sikker.

Skal du indtager nok protein for at opbygge muskler. Bruge protein kosttilskud og drikke protein shakes til at hjælpe med at sikre, at du får så meget protein som du har brug for. De er især gavnlig efter en træning, og også lige inden du går i seng. Du bør kun drikke en shake om dagen, hvis du forsøger at tabe sig. Men, hvis du ønsker at få masse såvel som muskler, du kan have op til tre milkshakes en dag.

Medmindre du inkludere kulhydrater i din daglige kost, vil du ikke få de bedste resultater fra din rutine. Disse kulhydrater give dig den ekstra energi, dine muskler har brug for til at opbygge masse. Hvis tager en aggressiv tilgang til at opbygge muskelmasse, du bør indtage mellem 2.000 og 3.000 mg kulhydrater pr pund af din kropsvægt.

Prøv at variere din greb. Når du bliver rutineret i at arbejde ud af, at dine muskler vil begynde at modstå vækst på øvelser, der er velkendt for dem. Forskellige greb kan bidrage til at gøre disse bekendt forskellige øvelser, som kan medføre ekstra muskel vækst. Eksempler på øvelse, hvor du kan ændre greb er barbell rows, barbell curls, pull-ups, og bænkpres. Prøv med bredt greb, tæt hånd greb, reverse greb, og selv blandet greb, der omfatter at have en hånd op og ned.

Ændre din træning. Forskning har vist, at variere din reps, intensitet, og øvelser er den bedste kombination for at øge muskelmasse. Vores kroppe er meget god til at tilpasse til øvelser, og de er nødt til at være chokeret over skiftende op, øvelser for at opnå den mest optimale vækst.

Når du træner, er det vigtigt, du træner med de forskellige muskler, som brystet med tilbage, eller hamstrings med dine quads. Ved at gøre dette, en muskel kan slappe af som en anden arbejder. Dette vil øge intensiteten af din træning og den tid, du er på gym er reduceret.

Som du kan se, er sikkert at opbygge muskler er noget, du kan opnå med en vis viden og sund fornuft. Anvendelsen af disse tips snarere end en farlig dille træning vil give dig den bedste chance for at lykkes i opbygningen af en krop du kan være stolt af. Snart vil du se og føle stor!