Hvordan Får Man En Større Diller Uden Piller

Interesseret I At Få Kosmetisk Kirurgi? Tjek Dette Ud Først!

Har du nogensinde ønsket at ændre noget ved den måde, du ser ud? Med kosmetisk kirurgi er det ikke kun muligt, er er hverdagskost. Der er alle former for operationer, som du kan have gjort i disse dage. Her er nogle kosmetiske kirurgi tips, som kan hjælpe dig med at beslutte om det er noget for dig.

Når man ser på alle typer af kosmetisk kirurgi, skal du være sikker på at shoppe rundt. Mennesker, der gennemgår kirurgi uden først at gøre det, er ofte mere tilbøjelige til at lide af en dårlig kvalitet kirurg. Tale til mindst 4 eller 5 fagfolk, før du lukker din operation for at sikre kvaliteten.

Kosmetisk kirurgi er ikke en let procedure, og så er det ikke bør være gennemgået let. Hvis du har besluttet i sidste uge, at du ønsker at ændre noget på din krop, skal du formentlig give det nogle flere overvejelser. Tænk på det som en investering i dit eget udseende og træffe de rigtige beslutninger.

Forskning plastik kirurg. Kig til anbefalinger og anmeldelser fra andre mennesker, der allerede havde kirurgi udført af lægen. Det er bedst at tjekke det ud, før at få gjort kirurgi. Du ville ikke ønsker at få en operation, der udføres af en læge, der har mindre end perfekt anmeldelser.

Da du kommer til at gå under kniven, er du vil ønsker at sikre, at din krop er så sundt, som det kan være. Du vil få en flok af antibiotika efter din operation. Så hjælpe dem antibiotika, ved at spise godt, og tager vitaminer, så din krop kan heale fuldt ud.

Ud over at følge op på din kirurg, at du også ønsker at tjekke ud på en klinik eller et hospital, hvor operationen vil blive udført. Ofte denne placering vil være relateret til din praktiserende læge. Vil du ønsker at se, om det overholder de standarder, som du efterspørger.

Gøre masser af forskning, før du vælger den kirurg du ønsker at udføre din kosmetisk procedure. Selvom mange kirurger er kvalificeret, hvis du vælger en dårlig apple, kan konsekvenserne være katastrofale. Se, om dine venner og familie kan anbefale en bestemt plastik kirurg til dig.

Få tilstrækkelig viden om den procedure, du har været overvejer. Du skal vide alt om denne procedure ved den tid, du diskutere det med din kirurg. Dette vil bidrage til at forberede dig, og det vil hjælpe dig med at træffe kvalificerede beslutninger om både din læge og procedure.

Husk, at kosmetisk kirurgi er faktisk kirurgi. Du er nødt til recovery tid, når din operation er afsluttet. Følg din kirurg ‘ s recovery-protokollen præcis. Dette vil hjælpe dig føle sig bedre før. Det vil forhindre infektion, og yderligere komplikationer. Lyt til din læge anbefalinger, og du vil være fint.

Du er nødt til at føle sig helt tryg med alle kosmetiske kirurg, at du beslutter dig om.

Du skal absolut tillid til dem og føle sig tryg, når du er at have nogen at diskutere med dem. Er du stole på dem med din krop og potentielt dit liv, så du er nødt til at føle sig godt tilpas, når du er sammen med dem.

Finde en kirurg, der er blevet certificeret af ASPS. Denne organisation sikrer, at læger, der udfører kosmetisk kirurgi er kvalificeret til at gøre det. Spørg din læge, hvis han har udført den specifikke procedure, du tænker på mange gange, og hvis han kan dokumentere resultater.

Brug internettet til at se, hvad fejlbehandling jakkesæt har været rejst mod den kirurg, og hvordan de blev løst. En god søgning, vil give resultater i andre medlemsstater, såvel som din egen. Denne information vil give dig mulighed for at få et glimt af, hvor tilfredse de tidligere patienter er, og hvor godt den kirurg håndterer medicinske procedurer.

Spørg om kirurgi gebyrer på forhånd, og sørg for at holde øje med skjulte gebyrer. Kirurgen omkostninger er ikke den eneste i ligningen. Der er også gebyrer for brug af operationsstuer, anæstesi, og implantatet selv, hvis man bliver brugt. Spørg om sidste gang-ud-af-døren omkostninger.

Tag dig tid til at spare nogle penge, hvis du har brug for. Du skal aldrig nøjes med et billigere alternativ, hvis denne løsning er mere risikobetonet, eller hvis kirurgen ikke er ordentligt uddannet. Hvis du ønsker en operation, betaler den fulde pris, og kigge efter kvalitet i stedet for besparelser.

Altid være egoistisk i løbet af din kosmetisk kirurgi proces. Det vil sige, at dine egne meninger, bør sagen mere end den udtalelser fra andre mennesker. Det besluttes at undergå kosmetisk kirurgi er et større liv beslutning. Tænk grundigt og få en operation, hvis du er sikker på, at du vil blive gladere bagefter.

Check out fejlbehandling historie af en kirurg, du overvejer. Mens de fleste læger har haft fejlbehandling krav, der er indgivet imod dem, ikke beskæftige sig med nogen kirurg, der har et uforholdsmæssigt stort beløb. Det ville være en sikker vej til at sætte dit liv i fare. Det er ikke det værd, da der er masser af andre kirurger til at vælge fra.

Lad ikke berømtheder påvirke dig. Du bør ikke få kosmetisk kirurgi til at ligne en berømt person, eller fordi en stjerne, der har haft en lignende operation. Dette er et meget personligt valg, og kom kirurgi bør hjælpe dig med at føle sig mere tryg i din krop, ikke for at efterligne en anden, der måske ikke være en rolle-model for dig længere i fem år fra nu.

Planlægge, før du har din procedure, der er gjort. Sørg for at planlægge din operation i en tid, hvor du ikke har andre i familien, eller arbejde. Giv dig selv en passende mængde tid til restitution efter at proceduren er færdig. Hvis du ikke tager dig tid til at inddrive, dine resultater, måske ikke ender med at blive, hvad du håber på. Du kan opleve mere smerte end det, der er virkelig nødvendigt.

At afgøre, om kosmetiske operation er det rigtige for dig kan være en hård beslutning. Der er så mange muligheder derude, at du virkelig har brug for at blive informeret om hvad man kan forvente, og hvordan til at håndtere kirurgi. Brug disse tips til at hjælpe dig med at træffe disse beslutninger, er det meget lettere.