Hårtransplation

Ønsker At Lære At Spille Guitar? Læse På.

Hele din barndom, teen år, og selv som voksen, spille guitar kan være noget du har ønsket at gøre. Måske ingen har nogensinde lært dig denne færdighed. Eller, måske har det været en lang tid siden du har spillet det, og du har brug for lidt genopfriskning. Enten måde, som denne artikel er tips til at hjælpe dig med at blive en dygtig guitarist.

En af de vigtigste faktorer i at lære at spille guitar er at praktisere. En væsentlig del af at lære at spille guitar er finger hukommelse (motorik). Dine fingre skal lære, hvad de skal gøre uden hjælp af din hjerne. Den eneste måde at opnå det på er ved at øve.

Lær at spille i gang. Dette er vigtigt for at spille guitar ligesom en pro. Du kan have din fingering ned, men du har måske lille, næsten uhørlige, pauser, når du tænder akkorder. Dette vil i høj grad påvirke lyden af din musik. Prøv at bruge en metronom, en person, eller en musik-CD. Start med at spille langsomt og lære at spille hurtigt, som du bliver mere fortrolig med det.

Tænd op i din rutine om lejligheden. Praksis er vigtig, men i praksis kan blive kedeligt. Du ønsker ikke at miste din begejstring for at lære, så sørg for at prøve nye ting løbende. Hver gang i et stykke tid, kan du prøve en sang, du elsker, eller forsøge noget udfordrende. Du må ikke lade dig kede sig.

En god måde at blive en stor spiller guitar, er ved at lære at lytte. Sørg for, at du lytter til andre guitar spillere, både på album og live. Vær opmærksom på at den type guitar de er at spille samt hvordan de er at nå toner. Glem ikke at også at lytte opmærksomt til dig selv, som du spiller med henblik på at forbedre.

Tage din tid på at lære de grundlæggende guitar spiller færdigheder og bygge videre på dem langsomt. Praktiserende selv de simpleste færdigheder, indtil de er perfektioneret. Lær at læse musik, være i stand til at identificere og spille hver akkord og vide, hvordan til at stemme din guitar. I første omgang, så prøv at koncentrere dig om at lære toner og skalaer.

Hvis det er et stykke af materiale, der viser sig særlig vanskelig, langsom alt ned. Du kan naturligvis føler trang til at spille det hurtigt, men det er kun kommer til at gøre tingene sværere for dig i sidste ende. Få hænge af en passage på en langsom hastighed, og derefter gradvist op for dit tempo. Du vil blive overrasket over, hvor meget lettere læringsprocessen bliver for dig!

Mens det er bestemt fristende at prøve at hoppe ind og spille nogle af deres favorit sange på guitar, bør du i første omgang holde sig til enkle melodier, der kan beherskes med bare en lille smule af praksis. Gør dette vil hjælpe dig fortsætte med at opbygge færdigheder, uden at det skaber frustration og skuffelse undervejs.

Start med at lære det grundlæggende. mange musiklærere kan forsøge at få dig til at lære akkorder og skalaer i det uendelige, som kan føre til ondt i fingre og kedsomhed. at lære enkle sange kan hjælpe med at gøre din praksis sessioner mere behagelig og give du de forskellige af, at din hjerne craves. Du bør også give dig selv for freestyle tid, så at dine kreative talenter kan have en chance for at udtrykke sig. Alle disse sammen vil gøre dig til en bedre spiller.

Selv hvis du kun ønsker at være en afslappet musiker, kun at spille guitar som en hobby foran venner og familie, tage den nødvendige tid til at lære en smule musikteori. Hvis du har en grundig indføring i, hvordan musik virkelig virker, og du vil være en langt bedre spiller, og vil være i stand til at udvide din horisont som en kunstner ned af vejen, bør du så ønske.

Som i begyndelsen af denne artikel, der erklærede, du kan have haft lyst til at spille guitar i mange år, men aldrig vidste hvordan. Eller, du kan have spillet i fortiden, men dine færdigheder er en smule rusten. Uanset hvad sagen kan være, at disse tips vil have dig til at spille dette fantastiske instrument på ingen tid!