Gennemsnitlig Penis Længde

Enkle Ting, Du Behøver At Vide Om Graviditet

Hvis du lige har fundet ud af, at du er gravid og undrer dig over, hvad man kan forvente, så er denne artikel har masser af god information om, hvordan at gøre det gennem. Hvis du er længere henne i din graviditet, så er der også en masse gode råd til at hjælpe dig med at gøre det til ende.

Sørg for, at du er uddannet om graviditet. Der er så mange bøger og hjemmesider, som du kan læse, som vil hjælpe dig ud. Hvis du ved, hvad der formodes at være at gå på, det vil berolige dine nerver, og du vil også være i stand til at fortælle, hvis der er noget galt.

Sørg for at tage sig af dine tænder og mund, mens du er gravid. Tandkødsbetændelse er mere udbredt hos gravide kvinder. Børste og tandtråd tænderne to gange dagligt, og brug en god mundskyl. Hvis du har nogen problemer, kan du tale med din tandlæge.

Prøv at tage din prænatal vitaminer på natten. Disse piller, mens afgørende for korrekt vækst og udvikling af din baby, og kan lave nogle mødre til at føle kvalme. At tage dem, før du lægger ned eller med fødevarer kan hjælpe din krop at tilpasse sig til deres virkninger. Hvis du har brug for at tage dem i løbet af dagen, prøv at tygge tyggegummi bagefter.

Indarbejde sikker udøve aktiviteter ind i din daglige rutine. Motion er afgørende for at hjælpe gravide kvinder føler sig bedre, sove bedre, og kontrollere deres vægt. Overveje at engagere sig i øvelser som yoga, svømning og gåture. Spørg altid din læge, før du begynder nogen form for motion program til at sørge for, at det er sikkert for din unikke situation.

Hvis du ikke er sikker på hvordan til at håndtere et barn eller en nyfødt, tale med mødrene, som du kender. Tilbud om at babysitte for dem. Denne måde at du får nogle erfaringer, og din ven er at få en velfortjent pause fra at være en mor. Bare husk på, at ikke to børn er ens!

Tage et barn fødende klasse. Disse klasser vil hjælpe dig i slutningen af din graviditet. De vil lære dig, præcis hvad de kan forvente, og din partner skal gå med til. Du vil sandsynligvis se en film af en person fødslen, lære en masse nye åndedrætsøvelser, og sikkert møde nogle nye venner også.

Hvis du er gravid, så sørg for at løfte dine fødder, når du er i hvile hjemme. Dette hjælper med at forhindre hævelse og tage de smerter, at graviditet forårsager i fødderne. Lå på ryggen, sted mindst 2 puder under dine fødder og derefter sætte dine fødder op.

Må ikke spise eller drikke elementer med koffein i dem, hvis du er gravid. Koffein kan medføre, at du ikke får den hvile, du har brug for, og gør sover mindre lyd. Spiser et par kiks kan være en effektiv måde at reducere kvalme og tillade dig til at sove bedre. Korrekt slankekure kan hjælpe med at løse din sovende mønster.

Lære ordet “nej” for dem, der ønsker at proppe dig med mad, når de ser dig. Graviditet er ikke en god undskyldning til at overspise. Der er intet galt med at takke folk for den gestus, men nægter at acceptere det.

Skift til din barsel tøj så tidligt som muligt. De fleste kvinder ønsker at lægge det ud så længe som muligt, men de kan ikke indse, et vigtigt faktum. Barsel tøj er yderst behagelig. Som din krop går gennem ændringer, det bliver mere følsom og dit almindelige tøj vil få mere og mere ubehageligt. At skifte, og give din krop en pause.

Før du bliver gravid, bør du gå til en læge med din partner til en check-up. På denne udnævnelse, din læge vil være i stand til at fastslå, om andre tests bør være planlagt. Det giver dig også mulighed for at stille eventuelle spørgsmål, du måtte have om din potentielle graviditet.

Selv om at blive gravid er en vidunderlig ting, nogle gange er det lidt sværere at håndtere, end vi ville have det til at være. Ved hjælp af de tips, der var forudsat her, bør du være i stand til at gøre livet lidt lettere for dig selv og for din nye baby.