Forstørret

Kiropraktik Oplysninger, Som Du har Brug for At Vide

Kiropraktik pleje er noget, som et stigende antal mennesker, der siger, at de simpelthen ikke kan leve uden. Den smertestillende kvaliteter i ordentlig pleje og behandling kan være virkelig fantastisk, og legioner af enkeltpersoner, der ønsker at lære mere. De følgende afsnit er beregnet til at give nogle nyttige oplysninger om, hvordan man bedst til at søge, sikker og nyde kvalitet kiropraktik pleje.

Hvis du lider af rygsmerter spørgsmål, fokus på din sovende position. Læg en pude under dit hoved og skuldre. Sted rullet op håndklæder under din hals og knæ til at holde din krops vigtigste tre kurver stabiliseret. Derudover, være sikker på, at din madras er støttende og behagelig.

Acid reflux -, gas-og halsbrand kan være forårsaget af en skæv ryg. De nerver, der løber gennem thorax område af rygsøjlen kontrol maven funktioner og kan medføre, at disse og andre fordøjelsesproblemer. Når en kiropraktor, justerer din rygsøjle, den nerve flow til maven er i overensstemmelse, som hjælper med at forbedre din fordøjelse.

Hvis du besøger en kiropraktor regelmæssigt, spore dine fremskridt i løbet af de første fem sessioner. Hvis du ikke kan se nogen forbedring overhovedet, efter bare de første par besøg, du er sandsynligvis at spilde din tid. Se efter en anden omsorgsperson, og derefter give dem en prøve af mindst tre sessioner.

Forvent ikke en mirakel kur. Mens kiropraktik kan gøre en masse, en behandling ikke kommer til at pludselig gøre dig smerte fri. Ligesom enhver behandling regime, det kommer til at tage tid, dedikation og tålmodighed. Forventer at have flere ture til kiropraktor, før du begynder at se varige resultater.

Prøv at bruge “90/90-reglen”, når de arbejder ved et skrivebord. Knæ og albuer skal være bøjet 90 grader. Hold dine fødder på gulvet, lige under dit knæ i stedet for under stolen. Dette forhindrer forstrækning stamme. Din skærm skal også være på eller over din øjenhøjde. Hvis du er nødt til prop nogle bøger under det til at se det lige foran. At se ned på skærmen kan stamme din hals.

Hvis du besøger en kiropraktor, der taler om “subluxations,” funktioner pjecer om nerve indblanding i deres venteværelser, eller taler om de måder, at kiropraktik behandlinger kan hjælpe med at helbrede næsten alle medicinsk problem, komme ud, før du underskriver en kontrakt. Kiropraktik er til gavn for muskuloskeletale emner, og lidt andet.

Hvis din kiropraktor giver dig naturlægemidler kosttilskud, som en del af den samlede pleje, kan det være et tegn på, at din læge ikke på op og op. Naturlægemidler, kosttilskud, er ikke noget, som du vil typisk se, der tilbydes af autoriserede kiropraktorer. Gør dit hjemmearbejde her og kig til en anden kiropraktor, hvis du har problemer.

Aldrig stole på diagnosen, der kommer fra en kiropraktor uden uafhængig kontrol fra en anden læge. Nogle kiropraktorer har tilstrækkelig viden til at foretage en korrekt diagnose, men at du som patient ikke har nem måde at finde ud af, som kiropraktorer kan gøre dette. Tal med din praktiserende læge for at få en diagnose, før man går til kiropraktor.

Husk, at du har alternativer til en kiropraktor, hvis du har smerter i ryggen eller andre problemer i bevægeapparatet. Osteopatisk læger, fysioterapeuter og nogle læger, der behandler disse spørgsmål så godt. Hvis du ikke føler dig komfortabel med kiropraktor, som du besøger, kan du opsøge en af disse andre fagfolk i stedet for.

Hvis din kiropraktor begynder at tale til dig i store ord, bede lægen om at forklare det igen på en lettere måde. Hvis dette fører til, at flere store ord, og derefter begynde at sætte spørgsmålstegn ved værdien af den behandling, du modtager. Shady kiropraktorer ofte forsøger at bruge skræmme taktik at få dig til at tage flere sessioner, end du har brug for. Ved hjælp af store ord er en måde de gør det.

Aldrig twist, når du løfter. Løft kan være farlige for din ryg, men vride, mens du løfter kan blive endnu værre. Vride er en af de mest farlige bevægelser, en ryg kan gøre. Pas på, at løft med knæene og sørg for, at, når du løfter, skal du undgå at vride din rygsøjlen alle sammen.

Sørg for at forhøre sig om de specifikke typer af lidelser, at dine potentielle kiropraktor, som har specialiseret sig i. Hvis kiropraktorer forsøge at kræve evne til at behandle en lang liste af lidelser, at de udvider deres service uden for rammerne af deres autoritet, når det kommer til din generelle sundhed. Det er de kiropraktorer, der stick med deres speciale, der er de bedste på deres felt.

Vidste du, at du kan modtage kiropraktik pleje, mens din gravide? Mange kvinder er ikke klar over, hvor gavnligt det kan være. Den ekstra graviditet vægt kan lægge pres på din ryg og hals, der forårsager ubehag. Undersøgelser har vist, at manipulation af en kiropraktor, som kan lindre op til 85 procent af rygsmerter, der er forbundet med graviditet.

Der er masser af folk, der tilskriver deres fortsatte et godt helbred til rutine kiropraktik pleje. Til dem, der endnu ikke har oplevet dette fænomen, den utrolige påstande kan virke en smule overdrevet. Men efter en gennemgang af det materiale, der er præsenteret ovenfor, er det sandsynligt, at mange flere mennesker vil begynde at udforske de potentielle fordele af kiropraktik.