Forstørrelse Af Penis

Enkel Kat Løsninger Til Håndtering af Denne Kræsen Pet

Katte er nogle af de sødeste væsner på jorden. De er meget legesyge med de fleste mennesker, de mødes og har et venligt sind. Hvis du har ønsket at eje en kat, men var ikke sikker på hvad du skal gøre for at tage sig af, så er denne artikel lige hvad du har brug for. Giv det et kig.

Holde din kats pels sund ved at give dem et tilskud af ernæringsmæssige gær. Ernæringsmæssige gær er et billigt supplement, der kan findes i de fleste helsekostforretninger. Du skal blot drys en lille smule på din kat tørfoder, eller blande det med deres våde fødevarer. Ikke kun de elsker, hvordan det smager, men det er fuld af proteiner og vitaminer, der vil holde dem ser deres bedste!

Kitty kløer kan være ganske ødelæggende for stof og møbler. En kitty tower virkelig kan gemme dine møbler. Lær din kat at ridse det, i stedet for benene på en sofa eller en sofa. Det kan tage tid, men til sidst vil du se, at skader på dine møbler er formindsket.

Lad din kat udøve deres jagt instinkt. Katte er naturlige født jægere, men dette betyder ikke, du er nødt til at give mus til at invadere dit hjem. Skjul godbidder og legetøj overalt i dit hjem, og din kat vil have en blast at jage deres behandler. Du kan også finde ud af, fjer og laser legetøj, som din kat kan jage og angribe.

Hjælpe med at holde din kats pels blød og sundt med regelmæssig rengøring. Mens dit kæledyr måske objekt voldsomt til en dunk i badekarret, der er andre muligheder. Mange dyrehandlere sælger feline cleaning wipes. Disse bekvemme engangsservietter reducere allergener og fjerne olie og snavs. Nogle er parfumeret med kamille, som hjælper med at berolige din kat. Disse er især nyttigt, hvis du har en ældre eller tilskadekomne kæledyr, der ikke kan soignere sig ordentligt.

Hver kat elsker at have masser af spille tid. Selvfølgelig, alle pattedyr kan lide at spille, uanset alder eller arter. Ældre katte har ikke samme energi niveau, som de yngre, men de kan stadig lide at spille lidt. Har så meget sjov tid med din kat som muligt.

Hvis din kat ikke bliver uddannet til at bruge kattebakken så hurtigt, som du ønsker, der er sprøjtemidler til rådighed, der kan gøre tingene lidt lettere. Disse sprays har en duft, der vil tiltrække din kat til kassen, hvilket betyder, at de vil være mere tilbøjelige til at gå der, når de har brug for at bruge badeværelset.

Det kan synes en smule for meget til et dyr, men du bør kam din kat ‘ s hår så ofte som muligt. Kæmning af håret hjælper med at forhindre katten fra at slikke løs pels og bygning en furball til at spytte op senere. Forskellige katte skur på forskellige priser, og nogle kræver en del mere vedligeholdelse end andre.

Hvis det er muligt, klip din kats negle en gang ugentligt. Hvis neglene vokse for lang, dit kæledyr kan ikke trække kløerne. Dette forårsager, at dit kæledyr til at opleve ubehag. Regelmæssig afpudsning også forhindre kløer fra blokering tæppefibrene, tøj og andre tekstiler. Hvis du ikke kan gøre dette, bør du i det mindste give ridser legetøj og stillinger for din kat.

Tilbyder du dine katte billig mad, tænker, at det vil vare længere tid, og du får mere for dine penge? Sandheden er, billigere fødevarer, der normalt ikke har de rette næringsstoffer og protein katte har brug for for at holde sig sunde. I stedet, de indeholder fyldstoffer, såsom majs, til at bulk op af fødevarer. Katte har brug for at spise mere af billigere fødevarer, men det vil kræve mindre af en protein-rige fødevarer, der vil holde ham sundere i det lange løb.

Du må ikke give tabel stumper til din kat. Den måde den menneskelige fødevarer er kogt, og de ingredienser, der er involveret gør, at det ikke er et godt valg til din kat. En god behandling til din kat fra tid til anden kan være et lille stykke af kogt oksekød, æg eller kylling. Hvis du går med fodring instruktioner, der er på din kats foder baseret på deres vægt og alder, så har de en komplet kost.

Som før nævnt, katte er meget sød. Deres legende og venlige måder vil have nogen til opvarmning op til dem på ingen tid. Nu, at du ved, hvad de skal gøre efter at have læst denne artikel, kan du have en kat i dit eget. Husk oplysninger og har en sjov tid med feline.