Forsnævret Forhud

Kærlighed Og Omsorg Til Sundt Hår: Ideer Og Inspiration

Hvis du vidste, at den ene hemmelighed til flot hår, kan forvandle dit udseende? Mange mennesker listen deres hår er en af deres mest attraktive features. Når dit hår er i fantastisk stand og indrettede godt, det er nemt at udføre. Fortsæt læsning for nogle ekspert tips om, hvordan du forvandle dit hår til en af dine største aktiver.

Brug majsstivelse til fedtet hår. Hvis du er en af de mennesker med fedtet hår, majs stivelse, der virkelig kan hjælpe. Majsstivelse hjælper til at absorbere olie, der kan være i dit hår. Tag en lille mængde og gnide det ind i fedtet pletter og dit hår vil se flot og frisk.

Lider du af skæl? Opsøge en shampoo og balsam med en ingrediens, der hedder tea tree olie! Tea tree olie er alle naturlige, og vil arbejde for at dulme en tør hovedbund. Dette hjælper med at forebygge skæl fra at blive dannet, og vil efterlade dit hår ser, føler og lugter store.

For finere hår og tyndere hår, holde sig væk fra tungere balsam. Tunge balsam er bare, at tunge; de vil veje håret ned, så det ser flad og livløse. Du kan tilføje mousse eller leave-in balsam for at give dit hår volumen, og disse vil ikke efterlade en fedtet hinde.

Når du vasker dit hår, skal du gøre det i to separate trin. Tage halvdelen af den shampoo, du normalt ville bruge hele dit hoved og vask dit rødder med det. Skyl ud, og derefter bruge nogle flere shampoo til at vaske hår skakter. Denne teknik sikrer, at du vasker alle håret og ikke kun dine rødder.

Opretholde en konstant trimning tidsplan for dit hår. Når du har dit hår trimmet hver 6-8 uger, vil du forhindre usunde udseende hår, når den slutter, begynder at revne. Selv bør du ønske om at have en længere frisure, du bør fortsætte med denne trimning cyklus. Du vil sætte pris på det sunde look, samt gøre pleje det lettere.

Når du er klar til at vaske dit hår med shampoo, sørg for at skylle den grundigt, før du anvender shampoo. Dette vil fjerne alle reststoffer, såsom snavs og støv, at dit hår kan have akkumuleret. Du vil få mere rensende effekt fra din shampoo ved at gøre dette.

Brug et håndklæde til at tørre dit hår, så meget som muligt, før du blæse tørring. Når blæse tørring af dit hår, skal du bruge den fedeste mulighed for at undgå skader. Efterlad ikke føntørrer i det samme sted i mere end et par sekunder, og holde det flere inches væk fra dit hoved.

Ikke altid får den samme form for balsam og shampoo. Der vil være en positiv effekt på dit hår, når du skifter den helt gang i et stykke tid. Et andet mærke kan du fjerne alle de oprustning og holde din hovedbund ren og sund.

Være sikker på, at du vælger produkter, der passer til din hårtype. Alles hår er forskellige, og der er mange forskellige shampoo og condition produkter at vælge imellem. Den bedste måde at gå om at gøre dette på er ved hjælp af trial and error metoden. Du vil være i stand til at afgøre, hvilke produkter der er bedst for dig.

Balsam er vigtigt for sundheden for dit hår. De fleste mennesker kender dette, men de holde sig væk fra orlov i balsam. Disse typer af balsam er faktisk bedst for dit hår, fordi de fugter dit hår løbende og fremme den generelle sundhed i dit hår. I stedet for at bruge din traditionelle balsam, så prøv at anvende en leave in balsam.

Behandling af dit hår indefra og ud er den bedste måde at opnå det udseende, som du ønsker i løbet af dagen. Sørg for, at du drikker og spiser en masse frugt og grøntsager, der er spækket med antioxidanter. Disse fødevarer kan bidrage til at mindske giftstoffer i din krop, hvilket giver en sund hovedbund.

Der har du det, nogle merværdi tips til at dreje dit hår ind i et fantastisk aktiv. Flot hår ikke behøver at komme på en stor pris, og et par ændringer kan gøre en enorm forskel. Anvende de ovenstående tips, og se, hvordan de kan hjælpe dig med at få et sundere og flottere hår i mange år fremover.