Før Og Efter Billeder

Tips Om, Hvordan At Gå Om Indretning I Hjemmet

Hvis du har en kærlighed til alle ting, interiør design, så er du kommet til det rette sted. Uanset om du er ny til en verden af design, har dabbled lidt her og der, eller er en ægte design-aficionado, kan du finde gode råd og tips til at hjælpe dig.

Start dit interiør design projekt med en stemning bestyrelsen. Et mood board er en stor pap-display med forskellige ideer til et værelse klistret på til det og skrevet om det. Du kan få ideer fra blade, online og tv-shows. Bestyrelsen vil give dig en visuel af din egen stil, og hjælpe dig med at designe et rum, der passer til din smag.

Et glimrende forslag, når det kommer til renovering af boliger er altid i betragtning af rummets brug. For eksempel, et barns værelse skal være levende med farve, samt montering af deres personlighed. På den anden side, sådan en palet ville ikke være egnet til et hjem, kontor eller studere.

Sæt et budget for din interiør-design projekt, før du begynder enhver form for arbejde. Omkostninger til hjem forbedring projekter kan hurtigt komme ud af kontrol hvis du ikke sat en grænse. Mens du kan være lidt fleksibel, bør du ikke bruge mere end du har råd til. At have et budget kan hjælpe dig med at blive mere kreative.

Når man behandler indretning i et mindre værelse, foretage visse at vælge møbler, der nemt tilpasser sig til andre anvendelser. Et eksempel er at gøre osmannerne gøre dobbelt told som sofa eller stol erstatninger. Din osmanniske kan både bruges som en tabel, og som et sæde. Elementer, der er multi-purpose-giver dig mulighed for at gøre din plads mere alsidig.

Brug dine egne billeder som illustrationer. Som en billigere og mere personlig måde til at pryde dine vægge, bruge fotos, som du har taget. Enten har prints lavet, og ramme dem eller bruge en af de mange foto-til-lærred udbydere at have dit billede er lavet i et galleri lærred. Hvis du er mere tech-kyndige, kan du ændre dine fotos i software til at gøre dem til at se endnu mere som kunst.

Når man designer til nutidig og moderne rum, integrere teksturer i materialer i rummet. Hvis de møbler og inventar er tunge på glatte materialer, såsom glas, glat plast, metal og poleret træ, tilføje nogle tekstureret materiale, til at bringe detaljer, som vil fange øjne og skabe en mere interessant rum.

Du kan aldrig gå galt med at tilføje et lille grønne områder til uanset hvilken plads du er på design. Planter er også vidunderlige tilføjelser til ethvert rum, som de give dit værelse et forfriskende og sprælsk look. Et par strategisk placerede anlæg, vil i høj grad forbedre indretningen af dit værelse, så længe du husker at vande dem!

Prøv at tilføje et tæppe til at så mange værelser i dit hus som du kan. Tæpper kan oplive atmosfære i rummet og færdiggøre det samlede look. Også, de kan sidste for lang tid, og kan dække dele af hårdttræ, at du ikke kan se passer til rummet.

Undlad at bruge lyse farver i dit soveværelse. Folk generelt sove i soveværelser. Det er klart, et soveværelse skal være et afslappende sted at være i. Uanset, hvor meget du kan lide farven orange, så lad det ude af boudoir. Lyse farver har ingen plads i soveværelset. Selv om de ser fine ud i første omgang, ved hjælp af dem kunne være en beslutning, du kommer til at fortryde.

Sørg for, at du bestemme temaet i din stue, før du begynder projektet. Du kan vælge at har en meget legesyg stue med en underholdnings system og legetøj, hvis du har børn eller en fredelig stue med en pejs, hvis du er en nygift par.

Hvis du ønsker, at skabe de rum i dit hjem, der virkelig wow, du har brug for de rigtige oplysninger. Med en smule af knowhow, lidt knofedt og et strejf af kreativitet, kan du gøre dine visioner til virkelighed. Brug de råd og tips du har lært her for at hjælpe dig med at komme i gang.