Fisse

Dental Care Tips, Der Vil Gøre Du Ønsker At Vise Dit Smil,

Uanset hvem du er, eller hvilken form for livsstil, du fører, du har fået til at have en sund mund! Selv hvis du ikke spiser nok fra alle fødevaregrupper hver dag eller ramte gym så ofte, som du bør, der er ingen vej rundt om god tandpleje. Se over følgende artikel for gode råd om at holde munden sund.

Husk, at du er hvad du spiser, og så er dine tænder. Hvis du ryger en masse og drikke rødvin ofte, at dine tænder bliver misfarvede. Hvis du ønsker hvidere tænder, ændre, hvad du spiser. Hvis det er mørkt, går på din mund, dine tænder kommer til at få mørke fra det.

Medicin kan være årsag til søvnbesvær og mundtørhed. Hvis din mund ikke producerer nok spyt, du er mere tilbøjelige til at ende op med hulrum. Spørg din læge, hvis mundtørhed er en side-effekt af din medicin. Hvis det er sandt, kan du være i stand til at tage en anden medicin. Hvis det bestemmes, at din medicin er ikke at bebrejde, så vil din læge kan ordinere en medicin til behandling af tør mund.

Du er nødt til at gøre mere end at børste dine tænder hver dag, hvis du vil have store tænder. Du er nødt til at bruge tandtråd og swish med en antiseptisk mundskyl. Mundskyl dræber de bakterier, der børster tænder ikke og brug af tandtråd bliver i mellem dine tænder for at fjerne plak og stykker mad. Din tandhygiejne regime bør omfatte disse tre ting.

Børn er ofte bange for deres første besøg hos en tandlæge udbyder. Hjælpe dem til at føle sig bedre om tandlæge besøg, ved at lade dem vide, tandlæger, der ønsker at hjælpe dem. Se for en pædiatrisk tandlæge, der bestande venteværelse med bøger, legetøj og spil for de små børn. Disse hyggelige distraktioner, der kan hjælpe til at dæmpe din lille én er frygt.

Undersøge din tandbørste flere gange om måneden. Se efter tegn på, at du måske nødt til at købe en ny. Hårene er ofte det første tegn. Hvis du kan se, at de bliver flossede, gå ud og købe noget andet. I almindelighed, bør du ikke gå længere end fire måneder uden at få en anden pensel.

Hvis funklende hvide tænder fra en tandpasta lyder for godt til at være sandt, det er fordi, det er. Mens ikke-receptpligtige kridtning pasta og skylninger kan fjerne lyse pletter på overfladen af tænderne, vil de ikke give de bedst mulige resultater. Kun din tandlæge kan hjælpe dig til at opnå disse resultater, ofte med blegemiddel.

Spørge familie og venner om anbefalinger, hvis du er i markedet for en ny tandlæge. Spørg dine venner og familie om deres tandlæge ‘ s seng måde at hjælpe dig med at vælge en tandlæge. En anden ting at overveje, når de beder om anbefalinger er, hvordan gnidningsfrit, betalingen går. Spørge, om krav var indgivet rettidigt, eller om der var nogen problemer med at sende papirarbejdet til forsikringsselskabet.

Uanset hvor du køber din tandpasta fra, være sikker på, at det har fluorid i det. Dette bygger dine tænder, for at holde dem fra at udvikle hulrum, for at bryde, eller under andre problemer. Sunde tænder er stærke.

For at hjælpe med at holde dine tænder sunde, undgå at ryge cigaretter. Det vil forårsage dine tænder til at blive misfarvet og årsager tandsten og plak at bygge op på dem. Cigaretter bidrage til, at risikoen for både kræft i mundhulen og tandkødssygdomme. Stop med at ryge nu for at være sikker på, at du arbejder med sundt tandkød og tænder.

Prøv at huske at drikke vand hver gang du bliver tørstig, i stedet for at nå til en sodavand. Jo oftere du vælge vand over sodavand, jo oftere du beslutter at beskytte din emalje i stedet for at bære det ned. Dette gælder også for andre sukkerholdige drikkevarer som sødet te og frugtjuice.

Uanset din alder, børste dine tænder mindst to gange om dagen. Brug en blød strittede tandbørste, og erstatte det med et par måneder, eller når børsterne er slidt. Gøre for at forhindre forfald og styrke dine tænder, skal du bruge fluortandpasta, skyl med et fluorid munden vask og tandtråd hver dag.

Undgå at spise klæbrig slik, der kan komme til at sidde fast mellem tænderne og hårde fødevarer, der kan knække dem. Ryger og drikker visse drikkevarer, som rødvin og kaffe, som kan plette dine tænder. Spise en high-calcium kost og få en passende mængde af Vitamin C. Sprøde frugter og grøntsager kan rense dine tænder naturligt.

Kan du ikke har nok timer i døgnet eller energi nok til at få alt det, du gerne vil have gjort, men du har fået til at gøre tid til en god tandpleje. To gange eller mere om dagen, gør det til en vane at tage god pleje af din mund. Brug tips fra denne artikel til at guide dig til en lysere, sundere smil.