Fars Store Pik

Du Kan med Held at føre Krigen På Diabetes

Diabetes er ikke bare en sygdom, for gamle mennesker, og det er ikke en sygdom, som du kan skjule fra. Der er mange mennesker der i dag lever med det, der kan bakke op om denne erklæring op. Denne artikel vil gå over symptomer og årsager til diabetes, og hvad du kan gøre for at sikre, at du gør alt hvad du kan for at forblive diabetes gratis.

Når du leder efter en erstatning for noget sødt, så gør det selv! For eksempel, hvis du ikke ønsker at spise sukkerholdige butik købte relish, da det vil spike dit blodsukker og sæt din diabetes off, derefter lave dine egne ved at hakke op dild pickles. Har brug for en erstatning for ketchup? Prøv at blande purerede tomater og honning.

Mennesker, der spiser mindst to portioner af mælkeprodukter om dagen, er mindre tilbøjelige til at udvikle insulinresistens, selv hvis de er betydeligt over vægten. Selv hvis du allerede er Diabetiker, herunder masser af fedtfattige mejeriprodukter i din kost vil hjælpe dig til at holde dit blodsukker under kontrol hele dagen.

Hvis du mangler en omfattende sundheds-forsikring og er diagnosticeret med Diabetes, frygt ikke. Mange medicinalfirmaer og leverer producenter har programmer, der kan give dig enten gratis eller med forbrugsstoffer eller en stor rabat. Skal du have din læge søge på dine vegne, bekræfter, at det faktum, at du er økonomisk trængte.

Der er flere måder at forebygge udvikling af diabetes. Type 2 diabetes er den mest almindelige og kan forebygges ved regelmæssig motion, tabe sig, spise mere fiber, og indtagelse af fuldkorn. Forsøg ikke at genvej leve en sund livsstil, ved hjælp af fad kostvaner; tale med en læge eller ernæringsekspert og gøre en effektiv plan sammen.

At spotte fødevarer, der kan være et problem for dig, at holde styr på hvad du spiser i en log sammen med din glucose niveauer. Efter et stykke tid, vil du være i stand til at mærke den virkning, at visse fødevarer har på dig. Dette er en meget bedre måde at få øje på problematiske fødevarer end en afskaffelse kost, og kan også vise dig, hvilke fødevarer til fordel for din sundhed.

Diabetikere skal have deres øjne tjekket regelmæssigt for at undgå alvorlige synsforstyrrelser, så sørg for at imødegå eventuelle bekymringer eller problemer med din sundhedspleje udbyder. Diabetes kan forårsage forskellige øjenproblemer, såsom grå stær, grøn stær og diabetisk retinopati. Sørg for at have dit syn kontrolleres så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skade, som kan omfatte blindhed.

Gestationel diabetes kan føre til Type II Diabetes senere i livet, så sørg for, at de ændringer, du gennemføre under graviditeten fortsætte efter din baby er født. At have en sund kost, mens du ammer, er vigtig, så husk at spise rent i hele den tid, og bagefter så godt. Øvelse vil ikke kun hjælpe dig med at tabe sig og stramme din hud op igen, men det vil også holde dit blod sukker niveauer konstant normale.

Hvis du lider af diabetes, og du er på Metformin, pas på mælkesyre acidose. Dette er en sjælden, men dødbringende tilstand, der opstår, når mælkesyre udvikler sig i blodbanen hurtigere end i kan fjernes. Dette er mere almindelig i ældre mennesker, der tager Metofrmin og symptomer inkluderer ekstrem svaghed og svær kvalme.

Lær, hvad fødevarer, der har et højt glykæmisk indeks sød som cookies, sukker-laden sodavand, samt kulhydrat fyldt brød. Korn og pasta er alle af høj-glykæmisk indeks fødevarer. Disse fødevarer kan medføre, at dit blodsukker til at stige meget hurtigt, normalt omtalt som en spike. Holde sig til omkredsen af butikken, med friske råvarer og kød, og undgå stærkt forarbejdede fødevarer.

Det er altid bedst til at fortælle potentielle arbejdsgivere, at du er diabetiker, selv om loven, at de ikke kan udelukke dig fra beskæftigelse simpelthen for at have denne betingelse. Du er heller ikke forpligtet til at snakke om alle dine medicinske forhold, der i begyndelsen.

Hvis du er diabetiker og har planer om at tage en tur, altid at pakke en taske med en ordentlig isolering til at bære din insulin. Ekstreme temperaturer, enten for varm eller for kold, kan ødelægge insulin. Ved hjælp af en isoleret taske, vil holde insulin på den rette temperatur i al slags vejr.

Du kan ofte forebygge forekomst og selv vende den begyndende voksen debut af type to diabetes. Mens en type diabetes er centreret omkring en sygdom i bugspytkirtlen, og forbliver mere eller mindre permanent, type to diabetes er direkte berørt af de fødevarer, du spiser og den motion du udfører. Ved at vælge en sundere livsstil, du lægger mindre belastning på din krop, og kan mindske følgerne af diabetes.

Hvis du er diagnosticeret med Diabetes eller pre-Diabetes, hvorfor lægen ordinere motion og lavere sukker-indtag? Det er da at gøre disse ting kan ofte helbrede Diabetes! Hvis du er udøver og spise en sundere kost, din krop kan behandle sukker bedre – og dermed mindske muligheden for Diabetes til at overtage dit liv.

Hvis du er diabetiker, se for symptomer på hypoglykæmi eller lavt blodsukker. Disse symptomer kan omfatte klam hænderne, munden, følelsesløshed, følelse ekstremt tørstig. Lavt blodsukker kan føre til alvorlige helbredsmæssige komplikationer, hvis den ikke straks behandles. For at modvirke symptomer, spise en naturlig form af sukker og følge med en kilde af protein. Vær sikker på at konsultere din læge, hvis symptomerne ikke forbedres.

Hvis du har diabetes, det er ekstremt vigtigt at pleje dine fødder på en daglig basis. Ved at gøre dette, du kan registrere eventuelle problemer, før de bliver alvorlige. Nerveskader kan forårsage en lille sår til at gå upåagtet hen. Det er meget let for sår på fødderne for at udvikle infektioner, der kan føre til koldbrand, hvis venstre ubehandlet. Vask og tør fødderne grundigt hver dag, at holde øje med eventuelle nedskæringer eller ridser, der ikke synes at være helbredende. Også se for tegn på betændelse, såsom rødme eller hævelse, og sort eller blå områder, der synes at være forslået, hvilket kan være et tegn på dårlig blodgennemstrømning.

Konklusionen er, at det er dit job at tage sig af din egen krop og sikre, at du er så sunde som muligt. Dette gælder især for sygdomme, der kan forebygges. Forhåbentlig tips og tricks i denne artikel vil hjælpe dig med hvad din situation er vedrørende diabetes – uanset om det er forebyggelse eller behandling.