Delvis Omskæring

Problemer Med Søvnløshed? Disse Tips Kan Hjælpe!

Søvnløshed er bare en kendsgerning i livet for nogle folk. Ofte, folk føler sig, som om de er slaver af deres manglende evne til at sove. Heldigvis, der er mange muligheder. Nedenstående tips kan hjælpe. Med den rette viden, kan du vinde din kamp mod søvnløshed.

Drikke noget beroligende te eller varm mælk før sengetid. Kamille og lavendel er meget god urte te valg, der vil hjælpe dig med at slappe af. Du må ikke spise noget, for tæt på sengetid. Ofte, når du føler dig sulten om natten, din krop er virkelig bare træt, så lyt til det, og komme i seng.

Har en fast ritual ved sengetid, hvis du handler med hyppige søvnløshed. Ifølge søvneksperter, rutiner som disse hjælper din krop og sind til at indse, at tiden nærmer sig til at sove. Efter at gøre dette skal du blive søvnig, når du er færdig med din ritualer og der vil holde søvnløshed væk for evigt.

Hvis du har problemer med at falde i søvn på en konsekvent basis, du måske nødt til at ændre nogle af dine vaner i løbet af dagen. Du må ikke tage lur i dagtimerne. Disse lur forvirre kroppen og gør det svært at have en naturlig søvnrytme. Så skåret ud dagtimerne nationale handlingsplaner for nogle gode natten søvn.

Lad være med at læse lige før sengetid. Du kan elske den tid, du har lige før sengetid for at få et par kapitler i, men virkelig, du stimulere din krop. Hvis du kæmper mod søvnløshed det er den sidste ting, du ønsker at gøre. Så holder de bøger ud af rummet.

Kvinder er mere tilbøjelige til søvnløshed end mænd, og overgangsalderen kan være en af grundene til hvorfor. Svingende hormoner og hedeture kan holde en menopausale kvinde vågen om natten. Hvis dette er tilfældet, så tal med din læge, og se om hormonbehandling kan hjælpe dig med at sove bedre.

Lad tabletter og bærbare computere ud af soveværelset. Hvis du medbringer bærbare computere, mobiltelefoner og så videre i seng med dig, vil det være svært at få til at sove. Hvis du er en insomniac, skal du slukke din elektronik mindst en time før sengetid. Giv din krop en chance for at slappe af.

Få nok motion. Motion kan hjælpe dig med at reducere stress ved at frigive endorfiner i dit system. Der kan hjælpe dig med at sove mere og dybere om natten. Men undgå motion i 3 eller 4 timer før sengetid, fordi endorfiner kan holde dig vågen, hvis du motionerer for tæt på sengetid. Giv det tid.

Hvis du ønsker at berolige dig selv uden at tage sovepiller og føle sig som en zombie i morgen, så prøv en cookie. Sukker spist 30 minutter før sengetid, kan faktisk få dig til at blive træt. Du kan også prøve honning i varmt vand eller på et stykke toast for den samme virkning.

Har du nogensinde hører om forældre, at give børnene mælk til at hjælpe dem med at sove? Det virker for voksne søvnløshed. Dit nervesystem slapper af og calcium, der er indeholdt i den mælk, der tjener til at gøre du føler dig roligere. Dette kan hjælpe dig med at falde i søvn.

Prøv at gøre nogle yoga eller meditation, før du går i seng. Tag din badekar, komme ind i noget behageligt, og derefter gøre din yoga eller meditation. Begge disse kan bidrage til at klare dit sind for stressende ting, og til at slappe af dine muskler, så du er i stand til at falde i søvn lettere.

Kæmpe trang til at lur i løbet af dagen, hvis du lider af søvnløshed. Lur nogle gange synes, der er nødvendige, men de vil holde dig vågen om natten. Gør hvad du kan for at holde sig vågen hele dagen, og du vil ofte opleve, at du sover meget bedre om natten.

Gør intime tid med din partner forlade dig følelsen kabel i stedet for afslappet og søvnig? Hvis det er tilfældet, kan du ønsker at holde din særlig tid til et andet tidspunkt af dagen. Du behøver ikke at have den tid lige før sengetid. Når som helst på dagen kunne bruges til at have relationer med din partner uden at det går ud over din søvn.

Når du forsøger at tabe vægt, du har brug for at få nok søvn om natten. Folk er generelt mere sulten, hvis de ikke får nok søvn. De har også generelt spiser mere junk food.

Magnesium er et mineral, der har vist sig at hjælpe folk med at falde i søvn. Hvis du ikke er opsat på at tage det som et supplement, kan du tage et bad i det. Et varmt bad med et par håndfulde af Epsom salt vil hjælpe dig med at få til at sove en hel del hurtigere.

Lære vejrtrækningsteknikker. Du kan bruge disse teknikker, mens du ligger i sengen forsøger at falde i søvn. At fokusere på dit åndedræt kan hjælpe med at fjerne din tanker fra andre og give din hjerne til at slappe af. Hvis du ligger der med at tænke på tusind andre ting, du vil aldrig komme til at sove.

Denne artikel har forhåbentlig lært dig nogle nye ting om søvnløshed. Hvis du kan bruge de tips, der blev delt med dig i denne artikel, kan du endelig overvinde søvnløshed. Skabe en plan for din sovende og prøv hver af disse ideer. Det vil ikke tage lang tid at udarbejde en plan, der kan have dig til at sove fredeligt en gang mere.