17 Cm Pik

Tips Og Tricks Om, Hvordan At Opnå En God Økologisk Haven

Nogle tips om, hvordan at starte med din egen økologiske have, der gør en fantastisk start for begyndere. Nedenfor er nogle tips, som forhåbentlig vil hjælpe dig til at træffe bedre beslutninger og til at begynde at anvende ting til din have korrekt. Du er nødt til at arbejde hårdt, så det er til din fordel at lære noget fra disse tips.

Planlæg din havearbejde i overensstemmelse hermed til vejret. Hvis du bor i et område, hvor jorden fryser i løbet af vinteren, ikke plante noget, før frosten er forventet. Hvis du bor i et varmere område, tage en pause i de varmeste måneder af sommeren for at undgå at spilde for meget vand.

Hvis du har en væg eller et hegn, som du ikke kan lide, plante slyngplanter at maskere dens udseende. Mange klatrere kan dække mur eller hegn i så lidt som en vækstsæson. Du kan lede dem over visse grene eller plader, eller du kan sende dem via planter, du allerede har. Nogle kræver, at bånd, der knytter dem til at støtte, men andre vil sætte sig fast på en overflade i nærheden. Tillid variationer af bjergbestigere er kaprifolium, jasmin, klematis, blåregn og klatring roser.

Du kan bruge elementer i dit køleskab for en sikker og økologisk måde at justere pH-værdien af dit vand. Du kan bruge citronsaft eller æble cider eddike til at sænke din pH-værdi (et par dråber på en gang) eller bruge bagepulver til at hæve din pH (en knivspids på et tidspunkt, kontrol efter hver justering).

Hvis du bliver meget små frugt eller blomst udbytter, sørg for at kontrollere pH-niveau i jorden. Hvis pH-niveau er for høj eller for lav, kan det påvirke mængden af næringsstoffer, som dine planter kan optage. Planter har brug for forskellige næringsstoffer på forskellige stadier af deres liv at være sund, og til at bære frugt.

Pick have grøntsager ofte og tidligt. Mens umodne, mange typer af grøntsager er meget velsmagende i deres unge fase. Snap ærter, lidt sommer squash, agurker og spirende broccoli kan afhentes til at holde planterne i en tilstand af reproduktion i en længere periode. Dette vil også øge udbyttet med en anden høst ud af den samme anlæg.

Sprede de typer af planter, du vokser i din have. Hvis du kun dyrker én type plante i din have, og det bliver inficeret med en sygdom, hele haven kunne blive udslettet. Også, hvis du kun vokser tomat planter, husk at blot 14 tomat planter kan give et års forbrug af tomater til to personer.

Prøv og start din have så tidligt som muligt, og hold dem så sent som muligt for at maksimere mængden af afgrøder, du er i stand til at producere. Du kan bruge ting som klokken, kolde billeder, og tunneller til at begynde at have en måned eller mere i forvejen. Du kan også bruge træk dækker i efteråret for at forlænge din høst sæsonen.

Før du begynder at plante din have, kan man planlægge det ud. Denne måde, du vil huske steder, som du har plantet dine frø, når de begynder at spire. En god plan kan også hjælpe dig med at placere hver enkelt plante i det område, der er mest gavnligt for dem.

Afgøre, hvad slags skadedyr du har i din have, før du anvender et pesticid spray. Ingen pesticid kan håndtere alle skadedyr problem, og du kan ende med at dræbe skadedyr naturlige rovdyr, som vil gøre problemet værre.

For at gøre en kedelig plante ser grønnere, begrave match hoveder i nærheden af den plante base. Den primære grund til, at en plante, der ser kedelig eller falmede er svovl-mangel. At sætte match hoveder i jorden omkring planten vil give jorden til at absorbere svovl og føre det tilbage til anlægget.

Bære komfortable sko og tøj, når havearbejde. Aldrig arbejde i haven i bare fødder eller sandaler. Bære sko, som kniplinger op og give god stødabsorbering og svangstøtte. Hvis det er varmt og solrigt ud, bære en hat til at skygge fra solen og tøj, der kan beskytte huden mod forbrænding. Jo mere tryg du er, jo mere vil du nyde din have.

Når du arbejder ude i gården, det er vigtigt, at du beskytter din hud. Hvis du hele tiden arbejde ude i solen uden beskyttelse, kan du udvikle hudkræft, som er en livstruende sygdom. Holde din hud sund og anvende solcreme til enhver tid, at du går udenfor.

Hvis du er at plante afgrøder, der har brug for en rigelig mængde af solskin, så anlægget miniature haven, hvor solen skinner mest. Hvis du har planter, der har brug for mere end seks timer i sollys, samle dem i små lodder i hele din værftet. Hvis din terrasse eller dæk får den største mængde af solskin, plante dine afgrøder i passende størrelse beholdere og placere dem i den lyseste sted, du kan finde.

Forkæl din blomstrende løg korrekt, efter at de er færdige med at blomstre, og de vil vende tilbage igen næste år. Tillader bladene at forblive i mindst otte uger efter blomstring for at sikre, at dine pærer er i stand til at lave fotosyntese nok mad til den følgende sæson. At fjerne blade tidligere, kan det resultere i svage blomster eller ingen blomster på hele næste år.

Hvordan til at plante liljer. Fjern eventuelle beskadigede ydre skæl fra pærer. Grave en plante hullet omkring 4 til 6 inches dyb, og blande en lille smule gødning i bunden af hullet. Hvis afløb er ikke godt at lægge et lag af sand eller grus i hullet, som vil hjælpe til at undgå forrådnelse. Sted lily pære i, og tilbage-fyld med rig jord. Liljer er mest effektive, når de er plantet i klumper af enkelte farver.

Disse tips skulle have givet dig nogle meget tiltrængt indblik i, hvor du skal starte og hvordan man kan begynde at dyrke dine egne personlige økologiske have. Disse tips var omhyggeligt udarbejdet for at hjælpe de nye økologiske gartner lære det grundlæggende, og nogle andre smarte teknikker, der er enkle nok til at bruge i deres have.